Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Amigoyamigo +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#ciekawostki #prawo #polska #pszczelarstwo
źródło: temp_file4815286893735610969
PobierzNo to teraz pytanie totalnie z d--y i for fun. W ustawie jest napisane ze trza naprawic szkody.
Nie wiem w jakich drzewach sie pczolki lubuja ale zalozmy ze mam wisnie i koles odcina mi galaz. Mam okreslic straty bo zbiore mniej wisni? :DDD
Oczywiscie zeby byla janosc to sie nabijam z tego :D (z wisni a nie przepisu)
W większości przypadków wystarczy omiesc pszczoły do rojnicy. I Nie ma szkód. A jeśli jakieś są to zwykłe słoik miodu rozwiązuje wszystkie niesnaski. Pozdro z fartem z końca sezonu pszczelarskiego
@Dioromeh: Rowniez pozdro. Ciesze sie ze zesmy sie dogadali i obaj zrozumieli intencje :D
Oczywiscie ze sloik miodu by rozwiazal moja brakujaca galaz :DDD
Nie wiem czego sie pszczelarzom zyczy wiec musisz se sam odemnie pozyczyc :D
Życzy się pokoju między pszczelarzami...
A tak serio to żeby jakiś miszcz rolnictwa nie zrobił po pijaku oprysków przed południem
źródło: 1000025799
PobierzAz tak sie wzajemnie nie lubicie?
A z rolnikami to za każdym razem loteria. Trafi się młody ambitny który coś się dokształcił i ogarnia co się tam dzieje w tym gospodarstwie a trafi się burak co " choć synek ja ci pokażę jak się te chemje leje hehe" i chce od ciebie jakiś p--------h pieniędzy za udostępnienie 10m2
O ile rozumiem ze w tym calym "wdzianku" mozna sie zblizyc (bo ono chroni) o tyle jak widze ze ktos bierze se ilestam pczol na reke to mam dosc :D Ciarki mnie
Jak już nauczysz się obsługi pszczół to realnie wystarczy do pracy moskitierą żeby pszczoły nie wplatywaly się przypadkiem we włosy. Rękawice stosuje się przede wszystkim w celu ochrony przed kitem pszczelim który z czasem staje się dla ciebie srogim alergenem. Mój dziadek miał ten problem..