Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +71
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
Hatsuban +541
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz

źródło: f6257214-528b-43f2-91ee-035c670ec29b
Pobierzźródło: GyYbVYWXcAEDQU4
PobierzWy to k---a nawet jak ruskie wojska będą 100km wgłąb naszego lądu będziecie pisać, że to
@Akuzativ94: tak, tak jak w tydzień Kijów zdobyli, trzeba być odklejonym od rzeczywistości, żeby myśleć, że atak Rosji na NATO, albo nawet samą Polskę, to jest realny scenariusz.
Nigdy czegoś takiego nie pisałem odklejeńcu. Nie bronię Rosji, tylko twierdzę,
Ty wszystko wiesz lepiej, NATO jest głupie, że się zbroi, że daje tyle sprzętu Ukrainie, bez którego by dawno padła, oni robią to całkowicie altruistycznie na pewno, nie dlatego żeby wybić z głowy na jak najdłużej dalsze plany Putina. Dzwoń do nich
@Akuzativ94: nikt tak nie mówi, po za politykami zdobywającymi kapitał polityczny na straszeniu głupich Polaków jak ty. Gdyby Rosja była realnym zagrożeniem, to odpowiedź NATO na inwazję na Ukrainę byłaby stanowcza i natychmiastowa, a kończy się na wspieraniu sprzętem i pieniędzmi, bo Rosja
Przecież to oczywiste, że dopóki Rosja nie zaatakuje jakiegoś członka NATO, to my nie zaatakujemy ich, bo to z miejsca oznacza kolejna wojne swiatową.
Guzik mnie obchodzi twoje zdanie, bo fakty sa faktami, badz madrzejszy od przywodcow nato. Badz rowniez madrzejszy od najwyzszych urzednikow Rosji, ktorzy otwarcie mowia
@Akuzativ94: XDDD bez komentarza.
Ile teraz Rosja płaci za straszenie nią w internecie, podnieśli trochę stawki?
źródło: 6f38ce3419251cb68066aed54bf762a0fa1f4ceb80329741a9708b7691f82551
Pobierz