Aktywne Wpisy

MonazoPL +166
Witam, czy gotowa dieta KETO od Vikinga pomorze w zrzuceniu wagi i oponki z brzucha? Czy jakaś inna od nich? A może coś od Brokuła?
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga

Jak ktoś ma swoje podwórko, na którym pies mógłby mieszkać to ok.
#psiarze #psy #takaprawda
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
A no przeczytaj czy takiego podatku przypadkiem nie ma. Podpowiem, że będziesz miał zdziwko
źródło: 1000006286
PobierzNie ma podatku od psa. To o czym mówicie to opłata, która obowiązuje tylko w 1/5 gmin w Polsce i nie może wynosić więcej niż 173 zl rocznie(!). Zrobić ogólnopolska opłatę co miesiąc to problem psiarzy szybko się rozwiąże.
Ale zdziwko, no rzeczywiście.
@Foxing: Tak. Pies, w przeciwieństwie do kota, szczeka. A takie małe g---o często najbardziej.
@Foxing: Serio porównujesz dzieci do zwierząt?
I jeżeli to słyszę, to dzwonię na policję
Ale jest jeszcze jeden problem, nie wiem na ile aktualny, bo psa nie mam od kilkunastu lat. Ściągalność opłaty
Oczywiście, że to martwy podatek. Jak niby chcesz wprowadzić taki rejestr? Tzn. wprowadzić możesz, ale będzie równie skuteczny co ten podatek więc powodzenia xDDDDDDDDDDDDD
@niedorzecznybubr: aha to chyba nigdy nie miałeś sąsiada co imprezuje co 3 dzień i ma totalnie wyje** w twoje dzwonienie