Wpis z mikrobloga

#fpv

Siema, ktoś mi powie jak wygląda moje tłumienie? Mogę coś jeszcze poprawić? Suwak po prawej jest w połowie więc jest mocno rozjaśnione, na min widać tylko te jaśniejsze punkty. Powiem wam że pidowanie drona to koszmar xD a pidtoolbox mi nie działa coś się logi nie chcą załadować.
groznaglizda303 - #fpv 

Siema, ktoś mi powie jak wygląda moje tłumienie? Mogę coś je...

źródło: temp_file2033322640696740222

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@groznaglizda303: "pidowanie drona to koszmar"

na drugi raz kup cos od GepRC albo innego producenta co zrobi to za Ciebie.
No chyba, że latasz na zawodach i szukasz ułamków sekund na swoim buildzie. Inaczej to sztuka dla sztuki jak się ma za dużo wolnego czasu.
  • Odpowiedz
  • 0
@hiperchimera

Sam go ulepiłem, mam z tego satysfakcję wiesz z samego budowania i że można się nauczyć czegoś nowego fajnego. Te pidy też ogarnę z czasem ale chyba nawet zawodowcy przyznają że jest z tym trochę j-----a ;) jutro jeszcze raz siądę do tego siądę do pidtoolbox okazało się że muszę konwertować logi do odpowiedniego pliku, dlatego mi nie czytało.
  • Odpowiedz
@groznaglizda303: zbudowałem 4 drony w swoim życiu, frajda owszem była. Natomiast efekty docelowe, no cóż LR i tinywhoop wyszły zacnie, 2,5" whoop gorzej jak gotowiec a cyfra 5" na naprawdę dobrych częściach w pewnym momencie zrobiła mi fikołka i spadła - na szczęście udało się ją odzyskać, bo tania nie była.

Każdy lub co innego, więc nie neguje takiej budowy jako czystej zabawy, ale z doświadczenia zauważyłem, że najlepiej podmieniać
  • Odpowiedz