Aktywne Wpisy

MonazoPL +147
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +635
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

Siema, ktoś mi powie jak wygląda moje tłumienie? Mogę coś jeszcze poprawić? Suwak po prawej jest w połowie więc jest mocno rozjaśnione, na min widać tylko te jaśniejsze punkty. Powiem wam że pidowanie drona to koszmar xD a pidtoolbox mi nie działa coś się logi nie chcą załadować.
źródło: temp_file2033322640696740222
Pobierzna drugi raz kup cos od GepRC albo innego producenta co zrobi to za Ciebie.
No chyba, że latasz na zawodach i szukasz ułamków sekund na swoim buildzie. Inaczej to sztuka dla sztuki jak się ma za dużo wolnego czasu.
Sam go ulepiłem, mam z tego satysfakcję wiesz z samego budowania i że można się nauczyć czegoś nowego fajnego. Te pidy też ogarnę z czasem ale chyba nawet zawodowcy przyznają że jest z tym trochę j-----a ;) jutro jeszcze raz siądę do tego siądę do pidtoolbox okazało się że muszę konwertować logi do odpowiedniego pliku, dlatego mi nie czytało.
Każdy lub co innego, więc nie neguje takiej budowy jako czystej zabawy, ale z doświadczenia zauważyłem, że najlepiej podmieniać