Wpis z mikrobloga

Czy to nie podpada pod oszustwo? Biuro nieruchomości wrzuca fejkowe wygenerowane przez AI zdjęcia mieszkania do ogłoszenia i nie informuje o tym w opisie :| I robi to nie jakiś janusz tylko "Profesjonalne Biuro Nieruchomości".
Już pominę, że jest wpisany zerowy czynsz, który nie jest wcale zerowy.

#oszukujo #nieruchomosci #januszebiznesu #logikarozowychpaskow

https://www.otodom.pl/pl/oferta/super-lokalizacja-3-pokoje-osobna-kuchnia-ID4xGo3
JestemKolejnymRozowymPaskiem - Czy to nie podpada pod oszustwo? Biuro nieruchomości w...

źródło: obraz

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak ja nie znosze jak ktoś w taki sposób marnuje mój czas... Tak samo ostatnio dopiero dzwoniąc o ogłoszenie dowiedziałam się, że cena w ogłoszeniu nie jest prawdziwą ceną (560k) tylko randomową, bo właściciel chce urządzić licytacje, a nie podaje ceny wywoławczej. Jak dopytałam to jakie są w takim razie widełki, to usłyszałam że nooo yyyy mieszkania w tej okolicy to tak od 700 do 950k.... eh szanujmy sie..
  • Odpowiedz
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Ostatnio to jakaś plaga, musieli się dorwać do jakiegoś taniego generatora. Wczoraj natrafiłem też na ciekawy przypadek, wystarczy wyrzucić meblościankę i mamy dodatkowe okno :D. Za taką jakość właśnie płacimy 3% prowizji dla biura.
phts - @JestemKolejnymRozowymPaskiem: Ostatnio to jakaś plaga, musieli się dorwać do ...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz