Aktywne Wpisy

yourgrandma +131
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
Bipolar- +6
P------e to. Odchodzę z wykopu. Mam dość. Nie wytrzymuje już tej zasranej nagonki na lekarzy. Codziennie setki kłamstw, manipulacji, obelg, gróźb wobec lekarzy i nikt z tym nic nie robi. A naprodukujcie sobie tych lekarzy nawet 2 miliony. Niech pracują za bochenek chleba. Wtedy nadal będziecie narzekać i twierdzić, że zarabiają za dużo i trzeba uwolnić zawód i potrzebujemy 4 milionów lekarzy, którzy będą pracować za pół bochenka chleba, a politycy to

Zauważyłem, że sporo #przegryw lekceważy interakcje na żywo a według mnie w dzisiejszych czasach to jest mega atut. No bo patrzcie z psychologicznego punktu widzenia. Co oferują nam dzisiejsze czasy z perspektywy młodego człowieka?
- #tinder gdzie większość ruchu stanowią boty a cała reszta traktuje cie jak produkt w sklepie i większość osób ma raczej negatywne doświadczenia z tą aplikacją
- #socialmedia w których spędzamy większość czasu i nawet jedzenie zamawiamy bez żadnej interakcji przez telefon. Ludzie siedzą w internecie, dyskutują, chociaż najczęściej serwowany jest negatywny content (ale to kolejny punkt)
- generalnie cała kultura zeszła na psy. Ludzie coraz bardziej egoistyczni, chamscy, wrogo nastawieni. Większa znieczulica społeczna, więcej nerwów, bezczelności.
I teraz ktoś zamiast online wybiera tradycyjny model poznawania albo nawet zagadania na żywo. Pomijając poznawanie, to sam fakt bycia bezinteresownie miłym, uśmiechniętym wg mnie to musi być (pozytywny) szok dla kogoś, bo przecież w Polsce wszyscy dookoła smutni, #depresja, zestresowani. Ja wierzę, że jak sam jesteś pozytywny to masz aurę która przyciąga odpowiednie osoby. No i umówmy się.. każdy woli być obok pozytywnej osoby a nie tej która daje negatywny vibe.
#psychologia #polak #polska #zwiazki #przemyslenia #samotnosc #blackpill #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: b092d5d2139c601fea7f4e8b7993f4b70c15a489338b74e5cdc593d52e26db2a
Pobierz@mirko_anonim: wcale. Przez moje 33 lata nic nie zmieniły
Komentarz usunięty przez moderatora
Większość ludzi jest tak k------o nudna, że po prostu stracisz po tym challengu jakiekolwiek chęci do dalszego rozwijania znajomości bo znasz schemat.
Zniszczę ci twój wyidealizowany obraz rzeczywistości ale jacy ludzie są online to tacy są również w realu, a egoistami byliśmy, jesteśmy i będziemy - interakcja musi się nam przede opłacać. Ponadto twój stan samopoczucia jest zależny od ciebie i twoich umiejętności rozpoznania i nazwania emocji więc to