Aktywne Wpisy

Hatsuban +504
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz
czerwony_kmer +59
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz

Miałem VL (parametry jak oryginału) i CDNIM (chemol total).
#perfumy
@fiddle: Na dzień dzisiejszy to będzie Armaf Club de Nuit Precieux lub Anan SNOI o ile lubisz coś bardziej wytrawnego, bez nadmiaru owocowej słodyczy. Oba mają wady i zalety, ale do Avika będzie im najbliżej i nie walą chemią, pozdrawiam.
@splitzy: @czarny_piotrus szkoda, że nie edt bo tańszy od precieux :)
@kolejne_juz_konto W sumie to szukam jakiegoś względnie taniego psikacza typu Prada LRC, Missoni Parfum, Montblanc Legend, YSL LNDH, D&G One czy L'Homme Ideal , o znośnych parametrach, w typie Aventusa ew. Hacivata. Afnana w sumie też miałem odlewkę i poleciała dalej. Precieux droższy niż Esencia edt ( ͡° ͜ʖ ͡°)