Wpis z mikrobloga

@MrLambert: bardzo dobrze zrobili, oby więcej takich deportacji.
Olaboga media na Ukrainie opisują sprawę xD i bardzo dobrze, mniej hołoty będzie psuło opinie normlanym Ukraińcom.
Najwięcej paliwa do rosyjskiej propagandy dostarczali, dostarczają i będą dostarczać sami Ukraińcy xD
  • Odpowiedz
@MrLambert: za miedzą za określony kolor flagi ludzie umierają, jakim trzeba być debilem żeby nie rozumieć symboli i ich bezczelnego wykorzystywania. może jesteś przyzwyczajony że ktoś ci pluje w twarz ale na szczęście większośc Polaków nie. Porządek prawny ma rozliczać za KPO i za gloryfikowanie ideologii antypolskiej i pochwałę ludobójstwa.
  • Odpowiedz
  • 0
@MrLambert: Ambiwalentne mam odczucia. Z jednej strony trzeba brać pod uwagę niska świadomość ciemnych stron własnej historii wśród Ukraińców (co należy zaznaczyć, nie jest wyjątkiem na tle innych narodów), a Polska nie podejmuje dostatecznych działań żeby tę świadomość odbudowywać, ale też nie da się ukryć, bez względu na powyższe, ludzie pod banderowskimi flagami masowo mordowali Polaków. To jest skrajnie antypolski symbol i nie powinno być na niego w naszym kraju
  • Odpowiedz
  • 1
@MrLambert: Jest legalny, bo mamy zidiociałych rządzących - imo to już dawno powinien być zakazany. Natomiast to że coś jest legalne, nie sprawia że to jest ok.
Jak pisałem wyżej, ja mam ambiwalentne odczucia co do całej sprawy i deportacja do kraju, w którym toczy się wojna nie jest raczej adekwatną karą za bycie debilem, natomiast też nie będę udawał, że takie zachowania to nie jest żaden problem.
  • Odpowiedz
Bo chyba nie powiecie mi, że przeskoczenie na scenę, szarpanie się z ochroną i wniesienie flagi UPA to jakieś, k---a, ciężkie przestępstwa.

@MrLambert: samo wniesienie flagi upa w naszym kraju powinno byc powodem do deportacji
ba, samo posiadanie flagi upa
  • Odpowiedz
deportowali kilkadziesiąt osób za jakąś głupotę na koncercie.

@MrLambert: Chyba młody jesteś. Przed Schengen Holendrzy też masowo deportowali Polaków za byle g---o i udawało im się wtedy bronić przed patologią. Później weszliśmy do Schengen i poleciało z górki.
  • Odpowiedz