Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +21
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +252
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

@talmudyczny_triumfalizm: Często używany argument przez obrońców Izraela, zwłaszcza w USA. W Europie już rzadko, bo każdy wie, że to lipa, a Netanjahu oprócz niszczenia sądów i opozycji izraelskiej dokonuje zbrodni wojennych. On ma więcej wspólnego ze swoim przyjacielem Putinem niż z politykami z zachodu.
@djtartini1 to faktycznie wiele mnie omija
Pete Hegseth: „Syjonizm i amerykanizm są pierwszą linią obrony cywilizacji zachodniej i wolności we współczesnym świecie.”
Geert Wilders: „Izrael jest pierwszą linią obrony Zachodu.”
@Kusher: Widziałem kilkanaście takich komentarzy, nawet na wykopie
Faszystowski twór rządzony przez turbo religijną partię polityczną, gdzie podstawą funkcjonowania pseudo państwa jest książka napisana ponad 2 tysięcy lat temu. Państwo bez określonych granic, z niedokończoną konstytucją, gdzie władza kieruje sie książką fantasy dla dzieci i gdzie od kilku dekad popełnia się zbrodnie wojenne i strzela cywilom
Edit: znalazłem coś takiego
"Dzisiaj wysuniętą placówką tej cywilizacji jest państwo Izrael - dodał."
https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/558486,kaczynski-izrael-holokaust-polityka.html#google_vignette