@Marek_Tempe elyta internetu uwierzyła że pies z odznaką jest policjantem, a dzień wcześniej wrzuca foto z wtryskowni a tydzien wcześniej z kopania grobów xD
@XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX: W ogóle zauważyłem, ze laski pilnie uczą sie w szkołach i na uczelniach. A potem je kończą i nagle cała wiedza wyparowuje, zainteresowan nie ma. Tylko konsumpcja, ruchanie, zabawa, pieniadze. To jest chyba ta mityczna dojrzałość, której nie maja faceci
W ogóle zauważyłem, ze laski pilnie uczą sie w szkołach i na uczelniach. A potem je kończą i nagle cała wiedza wyparowuje, zainteresowan nie ma. Tylko konsumpcja, ruchanie, zabawa, pieniadze. To jest chyba ta mityczna dojrzałość, której nie maja faceci
@Coopshtyl: Raczej wydaje mi się, że kobiety dojrzewają wcześniej i ok 16 roku życia kobieta jest już mniej więcej tym kim powinna być. Oczywiście może nabrać doświadczenia, wiedzy ale jeśli
Komentarz usunięty przez autora
Po co żyć wiecznie?
@Coopshtyl: Raczej wydaje mi się, że kobiety dojrzewają wcześniej i ok 16 roku życia kobieta jest już mniej więcej tym kim powinna być. Oczywiście może nabrać doświadczenia, wiedzy ale jeśli