Aktywne Wpisy

niedorzecznybubr +309
W ogóle wymagania doświadczenia w bardzo konkretnych technologiach w tej branży jest strasznie głupie xD.
Jak ktoś faktycznie się zna na swoim fachu, to raz dwa się wdroży w nowy framework czy język, o ile jest zaznajomiony z danym paradygmatem.
To jakby zatrudniając murarza wymagali 10 lat doświadczenia z bloczkami Ytong konkretnie XD. Układał Pan tylko bloczki Solbetu? Coo proszę? To do widzenia.
#programista15k #programowanie #pracait
Jak ktoś faktycznie się zna na swoim fachu, to raz dwa się wdroży w nowy framework czy język, o ile jest zaznajomiony z danym paradygmatem.
To jakby zatrudniając murarza wymagali 10 lat doświadczenia z bloczkami Ytong konkretnie XD. Układał Pan tylko bloczki Solbetu? Coo proszę? To do widzenia.
#programista15k #programowanie #pracait

zioomek +78
Chłop poszedł na grzyby i zrobił z nich pastę. Jak cos to mogę dać przepis.
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
źródło: 1000015162
Pobierz

#hoi4 #ragnarok
źródło: Zrzut ekranu z 2025-08-23 01-06-00
Pobierzźródło: Zrzut ekranu z 2025-08-23 01-59-10
PobierzChociaż zauważyłem że z jakiegoś powodu się lubi się zbierać w niektórych miejscach za mocno. W Holandii i Belgii potrafi ich być setki a przy granicy Polski na niektórych obszarach nawet jednostki nie ma
Ja stosowałam strategie ataku na północy bo tam zbierało się po 70 dywizji i g---o robili. Co prawda było trudno ale kawaleria potrafią dotrzeć na granicę Finlandii i trzymać