Wpis z mikrobloga

Mod Ragnarok 1937, czyli cały świat atakuje Niemcy w styczniu 1937. Drugie podejście, udało się przetrzymać atak hord całego świata ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na początku wojny, zanim wojska z całego świata się zeszły, zaatakowałem i skapitulowałem Danie, Czechosłowację, Luksemburg, Holandię i Belgię, wrąbałem się do północnej Francji i zatrzymałem na Sekwanie jako linii obronnej. Niestety w tym modzie kiedy wojna się zaczyna Francja traci modyfikator chaos w rządzie, więc nie udało się jej skapitulować. Potem obrona, wypchali mnie z Austrii, ale zatrzymałem ich na Dunaju. Zabawne że straciłem Wiedeń, ale dzięki Dunajowi jestem w stanie utrzymać Bratysławę xd
#hoi4 #ragnarok
Powstaniec - Mod Ragnarok 1937, czyli cały świat atakuje Niemcy w styczniu 1937. Drug...

źródło: Zrzut ekranu z 2025-08-23 01-06-00

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Powstaniec: Jezu ile spędziłem z tym modem.
Chociaż zauważyłem że z jakiegoś powodu się lubi się zbierać w niektórych miejscach za mocno. W Holandii i Belgii potrafi ich być setki a przy granicy Polski na niektórych obszarach nawet jednostki nie ma

Ja stosowałam strategie ataku na północy bo tam zbierało się po 70 dywizji i g---o robili. Co prawda było trudno ale kawaleria potrafią dotrzeć na granicę Finlandii i trzymać
  • Odpowiedz