Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 0
@Estetykatopodstawa Tylko i wyłącznie dlatego rozważam polsze, bo po fina+minox na zakolach w miare git to wyglada. W sensie wiadomo nie mam linii 18 latka, ale jestem po 30, wiec nawet by średnio wyglądało gdybym miał.
Moim problemem jest korona, tam chcę dobić 1k graftów i tyle mi wystarczy. O ile na zakolach zgoda, nie ma co oszczędzać, o tyle na koronie, jeżeli umie przenieść cebulkę z miejsca A na miejsce
  • Odpowiedz
@C233: to chyba u tego Turowskiego jest spoko, chociaż Turcja lepsza w Polsce bym się bał. Jeżeli myślisz, że przeszczep to tylko przeniesienie cebulki z punktu A na punkt B to powodzenia xd
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Spoankbang: Byczku siedzę w temacie od ponad roku. Jestem bardziej zaznajomiony z tematyką leczenia łysienia niż 90% osób, które już przeszło przeszczep. Mam w tej klinice opcje zniżki i wyjdzie mi o wiele taniej niż w Turcji, ale chcę opinii z pierwszej ręki.
Klinika istnieje od kilku lat, skoro uczył w niej typ z doświadczeniem, to nie powinni być typowymi łakami z Polski, ale wole się upewnić, stąd pytanie.
  • Odpowiedz
@C233: wiem, ze pytanie o Vatanmed, ale powiem tak jak wyzej - nie rob w Polsce bo robia gowno. Jedz bezposrednio do hairmilla w Turcji, albo jak sie obawiasz to z polskim posrednikiem - Serkan Aygin, Jack Strong Hair itp. W Polsce jest tylko jeden specjalista od przeszczepu - Kolasinski pod Poznaniem. Inni robia gowno co zreszta widac po zdjeciach przed/po na ich stronach. Jesli uwazasz to za dobre rezultaty
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@puszolxoxo: Serkan jest na poziomie przeciętnego Polaczka akurat xd

@Estetykatopodstawa: no i zajebiście mówię że chodzi o korone, zakoli nie chce ruszać, a ty dalej pi*rdolisz o linii włosów. No ale w sumie czego się spodziewać po typie który ma przypiętą klatę na profilowym.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Spoankbang: u Serkana robiło chyba najwięcej Polaków, ale można przejrzeć reddita. Chłop jest 50/50, jak ma dobry dzień to zrobi dobrze, ale potrafi sp*erdolić. Gdybym już jechał do Turcji to: Bek albo Gur/Turan z fuecapilar. Na ten moment najlepsi patrząc po opiniach. Jest też dosyć ciekawy typ w Szwajcarii, ale nie pamiętam teraz jak się nazywa.

@Estetykatopodstawa: Kolegów szukasz? Idź już stąd.
  • Odpowiedz