Aktywne Wpisy

nervous_breakdown +899
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz
wjtk123 +255
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz

... ale jestem aktualnie we #wroclaw na urlopie od srody i jestem oczarowany.
Jako małopolanin, częściej byłem w #krakow i szczerze, to Kraków nigdy mi nie imponował.
Ale Wrocław?
Przepiękne, tyle przestrzeni, nie to samo co ciasne galicyjskie uliczki w miastach. Kraków się chowa przed wrockiem.
Przepiękne.
Do tego, jako zapalony gracz #dyinglight2 widzę ile inspiracji z tego miasta wykorzystał Techland do gry.
Zaliczone #wroclawskiezoo (Afrykarium genialne), #hydropolis (słabe) i #panoramaraclawicka (przepiękny efekt 3d). Sam Rynek, no piękny! Jak przestrzeń! Kraków się chowa wg mnie.
Jestem tutaj do wtorku. W planach jeszcze wieczorny rejs po Odrze, góra Slęża i aquapark. Do tego na bulwarach wpadliśmy na festiwal jedzenia.
Może polecieć jakieś miejsca, które warto tu odwiedzić?
Mam prawie 400 km do wrocka, nieprędko wrócę, ale wow, naprawdę piękne miejsce.
źródło: temp_file2527881638801647384
Pobierzjakieś polecajki gdzie i co zobaczyć, lub gdzie się nie zapuszczać?
Jak przy okazji zoo jeszcze nie byłeś, to polecam kompleks halli stulecia. Wieczorem są pokazy fontanny multimedialnej na pergoli. A obok w parku jest ogród japoński
Wszędzie jest bezpiecznie i każde miejsce ma swój urok i nie słuchaj tych co zaraz się zlecą i będą pisać o Ukraińcach albo ze Wrocław jest brzydki bo większość nawet tu nigdy nie była
źródło: temp_file4381261860956209068
PobierzNie zrobia bo hajs wydawany jest na smieszny klubik i defraudowany. Z pieniedzy ze sprzedazy dzialek deweloperom to powinno wystarczyc na budowe miasta od podstaw