Aktywne Wpisy

Ehhhhh, taka by wystarczyła dla chłopa, byle tylko była wierna i nie wyzywała od bambusów
#sebcel #szaramyszkadlaanonka
#sebcel #szaramyszkadlaanonka
źródło: xd
PobierzMoja przygoda z inwestowaniem zaczęła się przypadkiem pod koniec czerwca 2025. Dotychczas byłem pod wpływem teorii Krzysztofa Karonia, który głosił jakoby cały rynek kapitałowy to spekulacja i manipulacja przez wielkich graczy. Miałem myślenie, że giełda to morze w którym rekiny zawsze pozjadają płotki, nigdy odwrotnie.
Każdy gadał o inwestowaniu, XTB było wszędzie na YT.
A to kupię sobie jakieś ETF za parę złotych i zobaczymy co się stanie.
Wpadłem w ciągłe śledzenie, dopłacałem coraz
Każdy gadał o inwestowaniu, XTB było wszędzie na YT.
A to kupię sobie jakieś ETF za parę złotych i zobaczymy co się stanie.
Wpadłem w ciągłe śledzenie, dopłacałem coraz

upalarzy deportujemy na madagaskar żeby się tam piekli ile wlezie
my normalni zostajemy w pl i cieszymy piękną umiarkowaną idealną do życia i funkcjonowania pogodą ~22°C
#pogoda #lato #j-------l #bojowkaumiarkowanejpogody #bekazupalarzy
@StonkaM:
@Chodtok: chlip, chlip, tak się żyć nie da jak jezt mniej niż 35 stopni! Żyć się odechciewa, dempresja bo pizga 25 stopni chlip chlip...
Robisz coś na zewnatrz- świeci słońce i się zagrzejesz. Usiądziesz w cieniu, zawieje wiatr i już zmarznięty xD
Do żadnego akwenu wodnego nie wejdziesz, bo 22 w dzień to 9 w nocy.
Taka pogoda na siedzenie w domu.
Tylko 26-27 powietrza i pełne słońce.
22°C to kek, bo zgrzejesz w słońcu, ale zmarzniesz w cieniu, za to 26°C i "pełne słońce" to już git, bo wtedy jak rozumiem nie zgrzejesz się robiąc na zewnątrz, a w cieniu nie zmarzniesz.
Ach, no tak, żebyś ty mógł wejść
Też kiedyś byłem ulanym lujem, ale i tak lepiej się spocić niż łapać deprechy przy 19-20c i pochmurnym niebie.
Po to jest lato, żeby się kąpać w dostępnych wodach. Zaraz będziesz miała tą swoją jesień i znów jedyna aktywność na zewnątrz to będzie łażenie w kółko.