@Dusk_Forest77: jak skończył studia w 2010 to wychodzi, że teraz ma około 40 lat. Ja myślałem, że on jest jakimś późnym millenialsem jak ja i dlatego marudzi na ceny mieszkań. Ale jak on ma już 40 lat to wychodzi, że przegapił już z 5 dobrych okazji na kupno w miarę taniego mieszkania xD
@Dusk_Forest77: z całego posta zabolało mnie najbardziej, jak napisałeś "prawie 20 lat temu" odnośnie roku 2008. Aż mnie od tego w krzyżu boleć zaczęło. (╯°□°)╯︵┻━┻
@bart40404: Nie przegapił okazji, jego te okazje nigdy nie dotyczyły czy to dzisiaj czy 17 lat temu. Nie rozpisując się specjalnie mick nie jest osobą samodzielną.
@manlet185cm: Wiem, że zabrzmi to śmiesznie, ale poziom użytkowników #gielda jest mimo wszytko znacznie wyzszy niz roszczeniowców z #nieruchomosci, na rynkach finansowych marzycielstwo urywa rączki o ile jest się ich uczestnikiem trzeba twardo stąpać po ziemi.
@Dusk_Forest77: juz to kiedys pisalem, jak sie zapamieta i ignoruje kilku mitomanow i nastolatkow z kapitalem 1500pln to na #gielda jest naprawde sporo kumatych ludzi
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link