Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +457
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +107
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

Idąc dalej widzę też, że są też operatorzy typu Flotex, DKV, UTA i działąjący teoretycznie dla jdg i od jednego pojazdu.. tylko jak to się ma w praktyce - używacie tego / od strony księgowości będzie ok? Mam jdg na ryczałcie i chcę odliczać 50% VAT od paliwa, "Flotex" brzmi troche jak przerost formy nad treścią xd
#finanse #podatki #ksiegowosc #jdg #b2b #dzialalnoscgospodarcza #ryczalt #samochody #infakt #vatowcy #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
źródło: image
PobierzEdit: jest jakaś prowizja za tankowanie za granicą
I 2 rzeczy:
1. Trzeba rozumiem podchodzić z kartą do kasy?
2. Można podpiąć programy partnerskie typu vitay?
Zaraz sam pogoogluje ale jak już używasz to podpytam praktyka
Do tankowania czymkolwiek jeżdżę. FV na JDG.
1. W Polsce tak, za granicą przy pompie można płacić.
2. Nie, ale na 100% nie wiem. W PL mam tylko kartę Vitay I akurat ją pokazuje oddzielnie.
Masz jakąś opłatę za tą kartę?
20gr przeważnie na MOL wchodzi. Są stacje MOL, Orlen, AMIC i sporo mniejsze i ich własne. Każda stacja ma inną cenę. -20gr od słupa. W aplikacji sprawdzasz klikając na daną stację i jedziesz gdzie taniej. E100 to spora firma, mają też swoje stacje paliw przy granicy z Niemcami.