Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1316
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

źródło: Zrzut ekranu 2025-08-21 191857
Pobierz@odgrzybiacz: o ile się nie mylę to nic nie dajemy unii w ramach ETS ale możesz mnie wyprowadzić z błędu
@odgrzybiacz: grzybie, nie dajemy żadnej kasy Unii, ta kasa wraca do państwa na rozwój energetyki ale wszystkie poprzednie rządy to przejadły. Tak - PO też.
@odgrzybiacz: Tak, przeskok technologiczny służy rozwojowi gospodarczemu i jest na korzyść wszystkich w ramach wspólnoty bo oprócz tego obniża się koszta produkcji.
@Wwolt: pomyliłeś posła Ryszarda Wilka (w tekście) z "europosłem" Jackiem Wilkiem (na screenie)
źródło: image
Pobierz@odgrzybiacz: o czym ty piszesz? Energetyka jest na poziomie państwa, a nie lokalna
@Imperator_Wladek: Nic, nie pomylił. Jacek jest w KKP. No i obaj to głupki z konfy xd