Wpis z mikrobloga

Po 10 latach robienia tutoriali z Unreala, po 5 latach uczenia Unreala w Liceum i rok po wydaniu mojego kursu Unreala na Udemy wypuściłem pierwszy kurs Unreala na mojej stronie. Postawienie platformy do kursów było nie lada wyzwaniem ale w końcu jest. Pierwszy 5 godzinny videokurs "Jak stworzyć swoją pierwszą grę 2D w Unrealu" jest idealny jeśli chcesz stworzyć swoją grę w stylu Arkanoid (BrickBraker) na Blueprintach. Standardowa cena tego kursu to 300 złotych ale teraz w pierwszym tygodniu od premiery jest na niego obniżka 34% i kosztuje tylko 198. Więc jeśli chcesz zacząć swoją przygodę z Unrealem i stać się profesjonalnym gamedeveloperem ten kurs jest dla właśnie Ciebie!

https://kursy.bartekuczyunreala.pl/product/kurs-stworz-swoja-pierwsza-gre-2d-w-unreal-engine-5-arkanoid/

A wieczorem zapraszam na Stream: https://youtube.com/live/j-3HtJV2Xm8?feature=share

#gamedev #unity3d #unreal #unrealengine #unrealengine5 #programowanie #programista15k
bart_kamski - Po 10 latach robienia tutoriali z Unreala, po 5 latach uczenia Unreala ...

źródło: YTMiniatura

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

10 lat robienia tutoriali z Unreala, 5 lat uczenia Unreala w Liceum, rok od wydania kursu Unreala na Udemy.
A prawidłowe tagowanie nadal go przerasta. ¯\(ツ)
Tylko tych licealistów szkoda.
  • Odpowiedz
@bart_kamski: Serio 300 zł za 5 godzinny tutorial? Kupiłem dwa kursy na Udemy, łacznie 30h materiału do nauki za 80 zł w promocji. Bez promocji wychodzi jakieś 500 zł, co daje jakieś 16 zł za h, a u ciebie jest 60 zł za h. Może przemyśl jeszcze raz cenę to znajdziesz więcej chętnych.
  • Odpowiedz
@bart_kamski: 300zł za "kurs" - celowo w cudzysłowie, bo to żaden kurs, których jest na pęczki za darmo (pierwszy z brzegu, dodaje poniżej). W dodatku na Blueprintach. Nie no chłopie... nie. Chyba, że po prostu lubisz naciągać ludzi.
DanteTooMayCry - @bart_kamski: 300zł za "kurs" - celowo w cudzysłowie, bo to żaden ku...
  • Odpowiedz