Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

Co z tego będzie, zobaczymy za kilka lat.
Polski vtubbing zeżarł mi za dużo czasu jak i energii mentalnej – nie warto było. Wypacza ideę vtubbingu, często kompletnie nie rozumiejąc jego kultury.
#anime #randomanimeshit #virtualyoutuber #rurudo #rurudolion src: x | pixiv
źródło: 131553601_p0
PobierzJa to sobie wyobrażałem początkowo jako środowisko ludzi, którzy siedzą głęboko w kulturze anime. A to często są randomy nie mające pojęcia o japońskiej popkulturze. Takie pomieszanie głupiej dzieciarni ze zrytym od TikToka czerepem, z januszerką (a raczej jej grażyńską odmianą). Obnażane są często najgorsze polskie cechy. Jaki kraj, taki vtubbing.
@tamagotchi: Marketingowym p--------o. To tak jakby ktoś powiedział "polski blogging" - czyli w sumie po prostu blogging, tylko że po polsku. Ostatnio mnie trochę zaciekawił temat, jak ta scena w Polsce wygląda, no i szybko zrozumiałem, że właściwie jedyny content to dramy. Gdyby nie różne modele i głosy, to w ogóle mógłbym nie poznać, że w ogóle oglądam innego vtubera czasem. Paradoksalnie najciekawsi ludzie,