Wpis z mikrobloga

#kiszak
- narzekaj na early access gry od studia, w którym pracuje max 50 osób, dzięki czemu będą stabilni finansowo i mogą pracować ze społecznością nad grą

- zachwalaj tytuł w early accessie, który po dziewięciu miesiącach otrzymał pierwszy duży apdejt a sam content gry to jakieś 30% plus właścicielem firmy jest chiński gigant (tencent - ggg)

- miej siana jak lodu i miej problem z wypuszczeniem na rynek bieda klona vampire survivors, gdzie twój jedyny wkład w projekt to chwila klikania w edytor przedmiotów in-game
________________________________ - #kiszak
- narzekaj na early access gry od studia, ...

źródło: 1000092576

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niesepomoc: sprawdź sobie, jak kilka miesięcy temu, nasz wonsacz próbował stworzyć szkielet gamepleyu tej gry, gdy nie wiedział nawet czym ma być, ubaw po pachy. Od tamtej pory, pokazuje tylko jakieś graficzki. A jak wiemy motto wonsaczy to to, że najważniejszy jest gameplay, a karmi wszystkich obrazkami ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie ciekawe na czym oni tam stoją, bo z projektu robię grę na streamie
  • Odpowiedz
@MarchwiowySok: oh widziałam widziałam xD, dlatego tez cyklicznie przypominałam o skeletalu na tagu.

Rola w grupie? Wizjoner xD.

A ja na dodatek polecam sobie ogarnać jego drame z typiarką z game devu - ona co prawda konceptowała z tego co pamietam i też trochę niedomagała, ale generalnie śmiesznie się do tego wraca mając na uwadze, jak wygląda w tej chwili sprawa ze skeletalem.

On się tam podpierał w tej dramce
  • Odpowiedz