Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?

Drom +62
Witam kolejnego dnia.
Ja wciąż zbanowany. I wciąż się nie poddaję, jestem niezłomny.
Ja wciąż zbanowany. I wciąż się nie poddaję, jestem niezłomny.
źródło: IMG_20251014_002944
Pobierz

- narzekaj na early access gry od studia, w którym pracuje max 50 osób, dzięki czemu będą stabilni finansowo i mogą pracować ze społecznością nad grą
- zachwalaj tytuł w early accessie, który po dziewięciu miesiącach otrzymał pierwszy duży apdejt a sam content gry to jakieś 30% plus właścicielem firmy jest chiński gigant (tencent - ggg)
- miej siana jak lodu i miej problem z wypuszczeniem na rynek bieda klona vampire survivors, gdzie twój jedyny wkład w projekt to chwila klikania w edytor przedmiotów in-game
źródło: 1000092576
Pobierz@________________________________: czej, to on nawet nie on robi? xD
Wczoraj przed streamem z game spotu pokazywał co zrobili, pokazał jakieś assety (c--j wie czy to nawet oni robili czy po prostu kupili paczke). A na pytanie "ej a miały być dev vlogi " z czatu odpowiedział
"Tak miały być dev vlogi, ale nikt ich nie chciał, więc pomineliśmy vlogi"
btw, podziwiam że ci się chce oglądać patusa xD
I za to go lubimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Jakie tu są tekstury jakie to jest zlane do chvja... kvrwa gdzie tu są cienie... o co tu chodzi?" ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://streamable.com/v51ebi
źródło: ss_1c33c7c4d285288a714b8b6a87a20983d7ea8490.1920x1080
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz"wypuscimy jak gra bedzie gotowa, nie bede sie z niczym spieszył, ja nie widze sensu z czymkolwiek się śpieszyć"
xDDDDDDDDDDDDD jak inny developer sie spóźnia to jest j-----e, beka z procesu twórczego. Ale grzanie publiki na giereczke w pół roku to jest okej, tylko teraz nie widzi sensu zeby sie śpieszyć. Fajnie że dorasta, szkoda że się uczciwie nie reflektuje nad tym co wcześniej