Wpis z mikrobloga

#kiszak
- narzekaj na early access gry od studia, w którym pracuje max 50 osób, dzięki czemu będą stabilni finansowo i mogą pracować ze społecznością nad grą

- zachwalaj tytuł w early accessie, który po dziewięciu miesiącach otrzymał pierwszy duży apdejt a sam content gry to jakieś 30% plus właścicielem firmy jest chiński gigant (tencent - ggg)

- miej siana jak lodu i miej problem z wypuszczeniem na rynek bieda klona vampire survivors, gdzie twój jedyny wkład w projekt to chwila klikania w edytor przedmiotów in-game
________________________________ - #kiszak
- narzekaj na early access gry od studia, ...

źródło: 1000092576

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kryspin013: a co ty myślałeś, ten koleś myśli że GameDesigner to jest idea guy, który siedzi i rzuca "fajne pomysły na gierke"
Wczoraj przed streamem z game spotu pokazywał co zrobili, pokazał jakieś assety (c--j wie czy to nawet oni robili czy po prostu kupili paczke). A na pytanie "ej a miały być dev vlogi " z czatu odpowiedział
"Tak miały być dev vlogi, ale nikt ich nie chciał, więc pomineliśmy vlogi"
  • Odpowiedz
@Lethar: assety prawie na pewno kupne, nikt nie robi mapek nie wiedząc nawet do czego będą przeznaczone entities na mapie, a ten se gada, że z posągów chciałby zrobić kapliczki jakby z d--y ktoś porobił sprity posągów nie wiedząc po co. A oni tu jeszcze mają masę grafik - ozdobników.

btw, podziwiam że ci się chce oglądać patusa xD
  • Odpowiedz
@Kryspin013: nie ogląam, ale mam ziomka co dał mi wczoraj info "ej pokazuje skeleta, musisz to zobaczyć" (bo akurat latał po kanałach szukajac transmisji z gamespotu ) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lethar: Paris Platynov ma masę zajebistych pomysłów na które wpada każdego dnia ale ich nie realizuje bo ma slomiany zapał i myślę że wielkim dla ludzkości by było błogosławieństwem żeby rumun też tylko na etapie pomysłu się zatrzymywał, ale chociaż mamy się teraz z czego pośmiać
  • Odpowiedz
@Lethar:

"wypuscimy jak gra bedzie gotowa, nie bede sie z niczym spieszył, ja nie widze sensu z czymkolwiek się śpieszyć"

xDDDDDDDDDDDDD jak inny developer sie spóźnia to jest j-----e, beka z procesu twórczego. Ale grzanie publiki na giereczke w pół roku to jest okej, tylko teraz nie widzi sensu zeby sie śpieszyć. Fajnie że dorasta, szkoda że się uczciwie nie reflektuje nad tym co wcześniej
  • Odpowiedz