Wpis z mikrobloga

@yahoomlody: Przydałby się jakiś zwyrol śmieszek co by poszedł i mu ze szczegółami zaczął opowiadać, ciekawe czy wtedy byłoby kioskarzowi do śmiechu, gorzej jakby się podjarał
  • Odpowiedz
  • 1
@Werdna dominikanin, Wrocław plac dominikański. Kumple mi doradzili, idź powiedz jakieś pierdoły i na luzie ( nie byłem u spowiedzi xxx lat). W sumie do dzisiaj żałuję że go z tej budki nie wyszarpałem...
  • Odpowiedz
@ZawzietyRobaczek: no nie ma wprost, ale w innej części biblii było, że daremne marnowanie nasienia jest złe. Kościół Katolicki jest jasnego zdania, że to grzech. Tylko uj w to bo to sekta, albo firma, jak kto woli.
  • Odpowiedz
raz prawie zaliczyłem 9 pierwszych piatkow miesiąca, mialem 8, ale o 9 zapomniałem i bawiłem sie na podwórku caly dzień i c--j strzeliło miejsce w niebie...

@yahoomlody: To ja 9 pierwszych piątków zaliczyłem. Babcia pilnowała. No ale miejsca w niebie nie zagrze, bo potem już w 1 gimnazjum stwierdziłem, że religia to straszny bulshit. Powiedziałem starym, że na bierzmowanie nie idę i tak się skończyła moja przygoda z sprawami religijnymi.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Jak dzis sobie pomysle ze jak mialem 10 lat to spiswalem na kartke zle uczynki i mowilem o nich jakiemus facetowi ktory w ramach zadoscuczynienia kazal mi mowic wierszyk x10 to czuje cringe 100.
A jescze pamietam jak na okres wielki post w zeszycie trzeba bylo rysowac korone cierniowa i za kazdy zly uczynek rysowac ciern, ze niby "zabijam Jezusa" kolejny raz po sie kkloce z bratem.
Potem jeszcze
  • Odpowiedz
@yahoomlody czyli popełniłeś przez ten czas świętokradztwo, a żadna z tych spowiedzi nie była ważna. @Antorus jeśli zaniedbywałeś przez to inne sprawy to tak @Chuopijak raczej chodzi o historię Onana, którego Bóg pokarał za to, że wolał se zwalić niż współżyć z własną żoną, z tego wzięła się nazwa onanizm
  • Odpowiedz
  • 0
@galicjanin no wlasnie tez tak myślę, ze żadna ze spowiedzi nje byla ważna, moze tylko te z okolic komunii jak jeszcze nie palowalem wiplera xD ale co do onanizmu nie masz racji do końca, bo onan nie bil konia, a nie chcial mieć bombelka ze szwagierka i robil stosunek przerywany i zamiast w babę to sie spuszczał na podłogę

6 Juda wziął dla swego pierworodnego syna, Era, żonę imieniem Tamar.
  • Odpowiedz