Wpis z mikrobloga

@yahoomlody: tak zupełnie na serio - to z jakich grzechów musi się spowiadać małe dziecko? co takie dziecko mogło nagrzeszyć? źle sie uczyć, nie słuchać rodziców i przeklinać?
  • Odpowiedz
@Chuopijak "Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało być wrzucone do piekła." nie ma tu nic o waleniu konia
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Chyba raz jak już byłem ateistą, ale jeszcze nie postawiłem się starym. I pomyślałem sobie, a co mi szkodzi for science. I jak powiedziałem to się nagle uaktywnił i zaczął się dopytywać jak nigdy ile i czy doszło do wytrysku (no raczej k---a nie inaczej), że sobie pomyślałem, ale się w------m i przecież nie wstanę i nie pójdę, bo zrobi jakiś przypał. W każdym razie zrobiło się poważnie i
  • Odpowiedz
@ZawzietyRobaczek: jednak ten fragment co mówisz, tylko dalej. Wklejam całość:
Słyszeliście, że powiedziano: Nie cudzołóż!* 28 A Ja wam powiadam: Każdy, kto pożądliwie patrzy na kobietę, już się w swoim sercu dopuścił z nią cudzołóstwa. 29 * Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało
  • Odpowiedz
@Chuopijak

@ZawzietyRobaczek: jednak ten fragment co mówisz, tylko dalej. Wklejam całość:

Słyszeliście, że powiedziano: Nie cudzołóż!* 28 A Ja wam powiadam: Każdy, kto pożądliwie patrzy na kobietę, już się w swoim sercu dopuścił z nią cudzołóstwa. 29 * Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało
  • Odpowiedz
@murmandamus

@yahoomlody gwałciłem, dokonywałem rozbojow i wymuszeń,yyy handliwałem narządami dzieci, molestowałem dwa żłobki cztery przedszkola, jeden dom starców. Podpaliłem cztery koscioły, osiem kapliczrk, jedną katedrę też podpaliłem zlinczowalem pieciu proboszczow dwoch biskupow jednego papieża za wszystko żałuję.

żalujesz a czy obiecujesz poprawe?
  • Odpowiedz