Wpis z mikrobloga

@Zopyross i to wielokrotnie i nadal nie rozumiem po co siedzieć w aucie godzinami w korku jak można pograć w babimbona przecież ten korek nie ruszy się nagle
  • Odpowiedz
@Zopyross: a czy ten kraj jest normalny? Że można utknąć na takiej drodze na tyle czasu, że aż zaczyna ludziom o---------ć z nudów? Jakby policja wykonywała swoją pracę jak należy, to by zaraz udrożnili drogę albo zawrócili tych ludzi, ale jak jest jak teraz, to se stój i czekaj c--j wie ile.
  • Odpowiedz
a czy ten kraj jest normalny? Że można utknąć na takiej drodze na tyle czasu, że aż zaczyna ludziom o---------ć z nudów? Jakby policja wykonywała swoją pracę jak należy, to by zaraz udrożnili drogę albo zawrócili tych ludzi, ale jak jest jak teraz, to se stój i czekaj c--j wie ile.

@CREATE_USER: paaaanieee jedź pan do Niemiec to zobaczysz jak z niczego robią się kilometrowe korki
  • Odpowiedz
@kornel-makuszynski: no, ale to mamy akceptować taki stan rzeczy? Bo w Niemczech też czasem jest korek? Z tym, że Niemcy potrafią stanąć zjazd wcześniej i cię kierować na objazd, a u nas? C---a tam. Dodatkowo jest takie zesranie jak ktoś zawróci po kilku h na własną rękę, że nie będę milczał przy takich tematach i udawał, że jest k---a ok. Nie jest.
  • Odpowiedz
@CREATE_USER: pisałeś czy ten kraj jest normalny? skoro sam wywolales porównanie w skali państw to Polska niczym się nie różni.

Chyba, że ty znasz inną normę w której Polska wypada gorzej pod tym względem..

Jeśli nie miałeś potrzeby porównywania się do innych krajów to nie zadawaj pytania warunkującego porównanie z innymi bo zamiast pytać "czy ten kraj jest normalny?" Wymuszając zastanowienie się czy jest normalny w porównaniu do innych krajów,
  • Odpowiedz
a co w tym złego właściwie jak mogą się zwinąć w kilka sekund jakby coś jechało

@vieniasn: to jest właśnie ten sam mental ludzi, którzy parkują 20cm od drzwi do biedronki, a na pytanie czemu mówią "ja tylko na chwilkę" xd zwała, że ludzie Cię plusują, a nie opa (mimo, że op to incel świr poza tym postem xd)
  • Odpowiedz
przecież dzbanie ja odpowiadałem na pytanie OPa. I czy uważasz, że to jest normalne, że się czeka c--j wie ile w 2025 roku?

@CREATE_USER: panie garnku nie uważam, że to przyjemne ale autostrady mają swoje wady.
Powinna istnieć możliwość otwarcia środkowych barier.
  • Odpowiedz
@vieniasn: wydaje Ci się bezsensowne, bo popierasz zachowanie z posta xd a w obu przypadkach w razie problemu tłumaczenie byłoby "ALE JA TYLKO CHCIAŁEM TU SZYBKO" xd
jest wypadek i jest korytarz życia to jest korytarz życia i c--j to nie jest fizyka kwantowa xd nikt nikomu nie każe siedzieć w aucie albo nic nie robić, ale to niech w----------ą na pole po drugiej stronie
  • Odpowiedz
@LuznaPusi nie tylko wydaje lecz takim jest
samochód na sygnale słyszysz z bardzo daleka do tego widzisz go również z bardzo daleka i masz bardzo dużo czasu na reakcję która zajmie w najgorszym wypadku z 5 sekund
to jest szukanie problemu na siłę i nie ma nic wspólnego z blokowaniem przejścia pod biedronką
  • Odpowiedz
samochód na sygnale słyszysz z bardzo daleka do tego widzisz go również z bardzo daleka i masz bardzo dużo czasu na reakcję która zajmie w najgorszym wypadku z 5 sekund

@vieniasn: no i właśnie o to chodzi, że to nie ma żadnego znaczenia xd Ty usłyszysz, ja usłyszę, a piąta osoba nie usłyszy i przypał

społeczeństwo > jednostki
  • Odpowiedz