Aktywne Wpisy

annlupin +24
wgl jakie filmy na walentynki najlepiej

Iudex +112
O esuu, rzadko tramwajem jeżdżę i zapominam, że w cenie biletu jest kino darmowe xD
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność

@vieniasn: auto kiedykolwiek prowadziłaś?
Chyba, że ty znasz inną normę w której Polska wypada gorzej pod tym względem..
Jeśli nie miałeś potrzeby porównywania się do innych krajów to nie zadawaj pytania warunkującego porównanie z innymi bo zamiast pytać "czy ten kraj jest normalny?" Wymuszając zastanowienie się czy jest normalny w porównaniu do innych krajów,
@vieniasn: to jest właśnie ten sam mental ludzi, którzy parkują 20cm od drzwi do biedronki, a na pytanie czemu mówią "ja tylko na chwilkę" xd zwała, że ludzie Cię plusują, a nie opa (mimo, że op to incel świr poza tym postem xd)
@Zopyross: Za dzieciaka graliśmy w piłkę na ulicy z niewielkim ruchem. Jak coś jechało, to po prostu schodziliśmy z drogi.
samochód na sygnale słyszysz z bardzo daleka do tego widzisz go również z bardzo daleka i masz bardzo dużo czasu na reakcję która zajmie w najgorszym wypadku z 5 sekund
to jest szukanie problemu na siłę i nie ma nic wspólnego z blokowaniem przejścia pod biedronką
@vieniasn: no i właśnie o to chodzi, że to nie ma żadnego znaczenia xd Ty usłyszysz, ja usłyszę, a piąta osoba nie usłyszy i przypał
społeczeństwo > jednostki