Aktywne Wpisy

SynMichaua +77
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

@ATAT-2: Polak to chyba wysysa miłość do zamordyzmu wraz z mlekiem matki.
Zechcesz wyjaśnić jak to jest, że np. u Niemca można jeździć z 0,5‰, zaś u Anglika nawet z 0,8‰ i jakoś nie trzeba zaostrzać w tej kwestii przepisów, a wypadków jest mniej?
Hmm, a gdyby tak zaryzykować taką śmiałą
Bo to psuje narrację, co nie?
źródło: image
Pobierz@Icouldbeyourmom: ciekawe, czy to może być skorelowane z tym, że nie sra się przejściami dla pieszych na drogach poza tempo30, ale na pewno nie - to wszystko przez ten a-----l ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@tellet: Aha, Rozumiem. Czyli w dyskusji o zaostrzaniu limitów promil przeciwnicy mogą podawać od razu przykład cjlejusów Rosji (co też bodajze juz w 3cim komentarzu mi przytoczono a potem kilka razy) ale ja nie mogę odbić piłeczki podając przykłady gdzie to
@slawek887: ależ wchodzę w polemikę i z niejednym tu dyskutowałem. Z tą rózicą że dyskutuje z ludźmi którzy chcą i potrafią rozmawiać a nie fochają się i rzucają mięsem na wstępie bo ktoś ma odmienne zdanie od nich. Także przykro mi - z tobą dyskutować nie planuje
Także musisz się bardziej wysilić 'ptysiu' aniżeli napisać że mój przypadek jest zły a nie podać żadnego od siebie
@ATAT-2: A to Ty sobie dopowiadasz. I wyciągasz wnioski na podstawie swoich własnych wypowiedzi
@ATAT-2: Sory jest jeszcze między innymi Ukraina, Białoruś. Czemu w takich Niemczech nikt nie wpadł na pomysł albo krajach skandynawskich? Albo w Szwajcarii gdzie społeczeństwo jest duzo bardziej ogarnięte od naszego? Moze między innymi dlatego że z potrafią swoje prawo egzekwować?... z