Aktywne Wpisy

annlupin +51
zaraz bede horrory oglądać tylko na picke trzeba poczekać jeszcze a co uwas

Yuri_Yslin +860
Ujawnienie cen przez deweloperucha odkryło ciekawe przypadki sprzedaży mieszkań nie tylko poniżej ceny rynkowej, ale również poniżej ceny odtworzeniowej, co raczej sugeruje korupcję (jak każda sprzedaż ze stratą na rosnącym rynku) - gdyby UOKiK nie był takim bezużytecznym g*wnem... bo powinien się tym natychmiast zainteresować.
@affairz masz zasięgi, warto chyba grzać temat.
#nieruchomosci #afera
@affairz masz zasięgi, warto chyba grzać temat.
#nieruchomosci #afera

Jak to się genialnie ogląda to głowa mała...
Spokojne sceny, długie statyczne ujęcia, brak przebodźcowania ciągłymi zmianami kamery czy muzyki. Zdecydowanie poszliśmy w złym kierunki.
Oczywiście nie może zabraknąć kilku cringowych momentów, ale nadaje to klimatu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#seriale #prime #twinpeaks #kino
źródło: image
Pobierz@ATAT-2: Tzn? To jest ten serial Davina Lyncha, co nie? Jakoś rzadko keidy mam filmy i seriale ochotę oglądać, ale zawsze go chciał ja nadrobić
https://youtu.be/lswSE-W1sC8?t=178
i pojechali cos nakrecic do Pcimia a tam ktoś dopisał peaks, Pcim Peaks
@LeVentLeCri koncowka drugiego, jest kilka dziwnych momentów ;)
źródło: c760a59315e46f3dcbb43151530acb51
Pobierzźródło: temp_file2493444158143516209
PobierzNie wiedziałem, że są dwa pierwsze sezony, ale okazało się że są schowane za skyshowtime
Swoją drogą, to w jakiej jakości jest ostatni sezon z 2017 na Prime to jest jakiś skandal... Musiałem ściągnąć z Zatoki ostatecznie.
@ATAT-2: Na prime jest dostępny 3 sezon, 1 i 2 jest w skyshowtime, tak się tylko składa, że jest dostępne przez prime, ale trzeba mieć dodatkowy pakiet. To tak tylko w ramach sprostowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@ATAT-2: Dziwne, u mnie jest tak:
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-21 111458
Pobierz