Wpis z mikrobloga

#przegryw Dziwneee
W autobusie miałem dziwna sytuację z około 40 letnia babą. Od razu mi się skojarzyło że albo policjantka w cywilu lub p----------a albo z jakichś innych służb. Przysiadła się uśmiechnięta z daleka nagle wypadła jest słuchawka blutu z ucha jak energicznie się dosiadała ale słuchawka spadła wprost pod moje buty i poprosiła żebym jej ja podał. Bardzo uprzejmie. Gdy to zrobiłem zaczęła zagadywać gdzie wysiadam i zaczęła się nawiązywać odżywiona rozmowa lecz cicha. Wprowadziła rozmowę na taki szybki ton wzbudzając uśmiech i sympatię taka luzacka atmosferę. Gdy już wychodziłem na przystanku zwróciła mi uwagę na sznurówki powiedziała do jutra oraz miłego dnia. Teraz się tak zorientowałem że w te kilka minut dowiedziała się na jakiej dzielnicy mieszkam co robię i moje imięXD a ona też mi się przedstawiła ale zapomniałem jak ma... Taka manipulatora rozmową. Dziwna sytuacja niby niewinna rozmowa. Zacząłem sprawdzać po kieszeniach czy wszystko mam. Dziwna sytuacja. Od razu mówię że mam ryj jak świnia więc to nie o to. Zaraz się okaże że mnie Ruskie służby zwerbuja do palenia magazynów lub coś
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TencoPrzegral: Czy Ty pierwszy raz do ludzi wyszedłeś? Jakiś m--f chciał być miły, zagadać, a Ty wymyślasz jakieś teorię... Jeśli nie chciała Ci sprzedać thermomixa, albo zaprosić do swojego super nowoczesnego biznesu, to ciesz się miłym porankiem
  • Odpowiedz
@TencoPrzegral: są na świecie otwarci ludzie, którzy gadają o wszystkim z każdym, powinniśmy się od nich uczyć.

Ludzie z ryjem jak świnia, którzy to potrafią, ruchają panienki aż furczy, ale pillowcy tego nie rozumieją (nie wiem jaki kolor pigulki, bo nie ogarniam tego waszego dialektu)
  • Odpowiedz
Ludzie z ryjem jak świnia, którzy to potrafią, ruchają panienki aż furczy

@nie_umiem_inwestowac: tak, tak xDDD nie mówię że charakter nie pomaga, ale już nie popadajmy w skrajność. Btw to że Ty uważasz że ktoś ma ra ryj jak świnia nie znaczy że kobietą ten ryj się nie podoba
  • Odpowiedz
@TencoPrzegral: Podobno każdy raz w życiu ma szansę żeby zostać milionerem i żeby ukąsić dobrą sztukę, a Ty swoją na zaliczenie dobrego milfa właśnie zmarnowałeś xD zamiast wziąć numer i zaprosić na kawę to rozkminia co by było gdyby. XD gratulacje, następnej szansy nie będzie xD
  • Odpowiedz
@TencoPrzegral Niektórzy mają po prostu taki charakter, że są na codzień otwarci, bez żadnych podtekstów. W naszym rejonie Europy raczej rzadziej spotykany. Ale to też nie znaczy, że masz obowiązek być równie otwartym, jeśli ci to przeszkadza ¯_(ツ)_/¯ A że zdajesz sobie sprawę z własnego zachowania, to powinno być Ci łatwiej odpowiednio zachować się w przyszłości :)
  • Odpowiedz