Aktywne Wpisy

Ejmen +455
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ComeByN +356
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz

Moja była taka była. Dumna z pracy w korporacji i nawet argumentowała w ten sposób: zobacz jaka jestem mądra, przecież mam taką pracę. Nie że zarabia dobre pieniądze (bo nie zarabiała) albo że robi coś ciekawego ( bo nie robiła ).
Strasznie tępa, tylko ruchała się jak złoto.
@m_ney: to ze cb wychowywala niewyedukowana matka, nie znaczy zecjest to cos dobrego i wlasciwego
Zresztą lekarz specjalista nie weźmie zapracowanej lekarki specjalistki bo hajs i tak mają. Wiadomo, że pielęgniarki i tak porucha na dyżurze w nocy, bo pielęgniarki tak chcą status polepszyć łapiąc lekarza na
@centerario: na jednej imprezie koleżanka opowiadała że jej siostra 35 lat prawniczka nie może sobie znaleźć chłopa i same gamonie się od niej dobijają co to albo za mało zarabiają albo nie mają mieszkania/samochodu, ewentualnie w nie takim jak ona by chciała mieście mieszkają. Jeden typ spotkał się z nią przy okazji jak był w jej mieście w interesach i jak mu powiedziała że do łóżka nie