Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Varesi cóż, wybrała studia i karierę nad rodziną. Mimo że ma jeszcze trochę czasu mnie osobiście przeraza wizja wypuszczania dzieci z domu jak miałbym 60 lat
  • Odpowiedz
@QuaS: juz nie ma czasu. 36 lat, pozna kogos, pospotykaja sie ze 3 lata (39), potem decyzja o dziecku i zaczyna sie jazda, bo płodność mocno spada z wiekiem. Pani wybija 40tka i lekarz mowi "wie pani co, jak na pierwsze dziecko to bardzo późno, ryzyko zespolu Downa jest wysokie", a baba co na to? To przez facetow, bo aborcja na życzenie jest nielegalna (w razie ciąży z niepełnosprawnym dzieckiem)!!
  • Odpowiedz
  • 21
@QuaS: rozumiem, mówię tylko że ja osobiście nigdy nie spotkalem sie z sytuacją, gdzie fajna i wartosciowa kobieta bylaby sama po 30. Te samotne najczęściej są w jakis sposob uszkodzone
  • Odpowiedz
@m_ney: nie tyle edukacja, a wmówienie im że są wyjątkowe bez względu na to co sobą reprezentuja. Wg mnie o wartościową kobietę jest o wiele trudniej niz o faceta, wystarczy spojrzec na zainteresowania. Kobiety? Kosmetyki, tipsy, YouTube/ Neftlix i podróże ograniczające sie do fotek z plaży w Egipcie/Turcji, a w bogatszej wersji Bali / Malediwy. Mężczyźni interesują się zasadniczo większą liczbą tematów, ja sam mam moze z 5 hobby ktorym
  • Odpowiedz
@A330: ale to jest właśnie to: babka dostanie dyplom, pracę w korpo i jest KIMŚ. Rozumiesz to Polaku? Ona pracuje w KORPORACJI.

Moja była taka była. Dumna z pracy w korporacji i nawet argumentowała w ten sposób: zobacz jaka jestem mądra, przecież mam taką pracę. Nie że zarabia dobre pieniądze (bo nie zarabiała) albo że robi coś ciekawego ( bo nie robiła ).

Strasznie tępa, tylko ruchała się jak złoto.
  • Odpowiedz
@m_ney: raz sie spotykalem z babą z HR, podobny mental. Kij tam że byla trybikiem i zarabiala ponizej średniej krajowej, dla niej sie liczylo to ze to ONA odsiewala inzynierow za 30k miesiecznie i ze to w jej rekach lezal ich los w trakcie rekrutacji. I obrażała sie jak nazywalem ją kadrową, ona była "business partner" xD
  • Odpowiedz
@Varesi: wiele lekarek czy prawniczek tak skończyło. Większość gości i tak jest poniżej ich lig, więc siłą rzeczy nie mają szans znalezc partnera na swoim poizomie i zostaną same
  • Odpowiedz
@Varesi: No typiarka pewnie jest ratowniczką, pielęgniarką lub nawet lekarką. Lekarz jej nie chce, nie ma jej w domu, więc dzieci nie urodzi to i żaden chłop z topki takiej baby nie chce, bo woli młodsze i uleglejsze.
Zresztą lekarz specjalista nie weźmie zapracowanej lekarki specjalistki bo hajs i tak mają. Wiadomo, że pielęgniarki i tak porucha na dyżurze w nocy, bo pielęgniarki tak chcą status polepszyć łapiąc lekarza na
  • Odpowiedz
prawniczek tak skończyło

@centerario: na jednej imprezie koleżanka opowiadała że jej siostra 35 lat prawniczka nie może sobie znaleźć chłopa i same gamonie się od niej dobijają co to albo za mało zarabiają albo nie mają mieszkania/samochodu, ewentualnie w nie takim jak ona by chciała mieście mieszkają. Jeden typ spotkał się z nią przy okazji jak był w jej mieście w interesach i jak mu powiedziała że do łóżka nie
  • Odpowiedz