Wpis z mikrobloga

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szynszyla2018: Bilet na koncert obojętniej jakiej gwiazdy muzycznej co słucha typ. Tak opisany jest ten typ, że albo to typ marudy, co mało rzeczy mu pasuję lub mega zapracowany jest. Sprawdź miejsce koncertu i datę, aby miał urlop lub miał blisko, bo skoro kino/teatr nie, sportowe wydarzenia też nie, to stawiam, że jest jakaś muzyka co lubi, a bilety na koncert są co do zasady drogie, więc pewnie ucieszy się
  • Odpowiedz
Może ma jakąś zachciankę nigdy nie spełnioną? Typu helikopter RC, samochód RC( kupiłem teraz dla syna ;) mjx 16208 za 340 zł u Chińczyka i jestem w szoku jak to jeździ).
Faceci kochają takie rzeczy tylko wielu uznało, że są za starzy i już nie wypada się bawić i jedyna rozrywka to wyjście z pracy.
  • Odpowiedz
@Nutellowa 500 zł nie wystarczy. Ja w tym roku wydałem już około 5000 zł na różne badania. Sama kolonoskopia z gastroskopią to 2000zl. Dodaj jakieś rezonanse i robi się spora kwota.
  • Odpowiedz
  • 2
@Nutellowa Pakiet badań to nie prezent dla chłopa tylko dla jego żony, ogarnijcie się. To tak jakby kobiecie kupić kurs doszkalający z kierowania pojazdów
  • Odpowiedz