@szynszyla2018: ostatnie prezenty u mnie w rodzinie dla facetów 50+ od 200 do 500zł: - wyjście na strzelnicę - słuchawki bezprzewodowe - kociołek żeliwny (dla fana palenia ognisk) - zestaw do golenia ryja z maszynką na żyletki - scyzoryk / zestaw noży - kamizelka do lasu na grzyby / na ryby z pierdylardem kieszeni + czapka z daszkiem
@Nutellowa: a przy okazji dodam skoro padł temat badań, nie warto robić badań w żadnych punktach, najlepiej odrazu w szpitalu lub przy labie... zwróćcie uwagę w punktach próbki krwi są kiszone często byle gdzie na parapetach, w słońcu itd, później przyjeżdża kierowca z lodówką turystyczną bez nawet wkładów xD i wozi ze sobą te próbki pół dnia zanim obskoczy wszystkie punkty, a wtedy np wynik potasu nie będzie miał nic
@szynszyla2018: Ucieszyłbym się z: - czekolady, - kubka ze śmiesznym obrazkiem albo obrazkiem, który wpasowuje się w to co lubię, - jakiegoś rękodzieła, listu, czegokolwiek własnoręcznie zrobionego i osobiście wręczonego
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
- wyjście na strzelnicę
- słuchawki bezprzewodowe
- kociołek żeliwny (dla fana palenia ognisk)
- zestaw do golenia ryja z maszynką na żyletki
- scyzoryk / zestaw noży
- kamizelka do lasu na grzyby / na ryby z pierdylardem kieszeni + czapka z daszkiem
- czekolady,
- kubka ze śmiesznym obrazkiem albo obrazkiem, który wpasowuje się w to co lubię,
- jakiegoś rękodzieła, listu, czegokolwiek własnoręcznie zrobionego i osobiście wręczonego
źródło: i-amol-plyn-250-ml
Pobierz