Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@murdoc: nie jestem w wojsku. Podobno mamy profesjonalna armię, nie potrafią szacheda strącić? Najważniejszym zadaniem państwa jest zapewnienie bezpieczeństwa, jak się do tego nie nadaje to lepiej je zwinąć od razu
  • Odpowiedz
@RxTx: czyli pojęcia nie masz, ale według ciebie powinni strącić?

Najważniejszym zadaniem państwa jest zapewnienie bezpieczeństwa, jak się do tego nie nadaje to lepiej je zwinąć od razu

teraz chętnie posłucham jakie masz pomysły na stuprocentowe pokrycie nieba OPLem. Dawaj.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Ty policz koszty jakie generują takie incydenty. Polskę stać wystrzelić jedna j----a rakietę, a tak wychodzimy na bezbronnych. Nasza pozycja negocjacyjna jako państwa spada z każdą taka sytuacja. Ukraińcy potrafią takie rzeczy, my nie. Smutne to ale takie są fakty
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Nie każdy budynek opłaca się ratować przed pożarem a jednak straż to robi. Taka jest umowa społeczna
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
A i jeszcze jedna rzecz. Jesteśmy testowani. Skoro takie coś przechodzi to czemu nie mają pójść dalej, wysłać np. 5 takich,lub rakiety itp. W którym wypadku koszta będą mniejsze?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
bocie XDD paru innym osobom udało się zrozumieć co napisałem. Przykro mi ze twoje ograniczone zdolności nie pozwoliły Ci być w ich gronie :)
  • Odpowiedz