Aktywne Wpisy
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #wypadki
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
źródło: obraz
Pobierz
amakuta +33
#kiszak Oj, Maćku z czatu, twoje tytuły filmów mają bardzo negatywny wydźwięk i robi się to powoli niesmaczne
źródło: obrazanko czesc 1
Pobierz

- czytać 50 książek rocznie
- chodzić 4x w tygodniu na siłownię
- 2x w tygodniu biegać
- pójść na kurs tańca
- zdrowo się odżywiać
- chodzić regularnie do barbera
- zrobić kurs programowania
- kupić nowe ciuchy
- kupić ładny pasek od spodni
I jeszcze sto innych wymagań. Próbowałeś to robić?
Tymczasem normikowi, który to pisze, a sam nigdy nie musiał się do tego stosować, wszystko w życiu przychodzi naturalnie, bo bardziej poszczęściło mu się na loterii genetycznej. Każdy się rodzi z innym zestawem cech i predyspozycji. Ale oni tego nie rozumieją lub rozumieją, ale chcą się lepiej poczuć, jak miłosierny Samarytanin, pisząc te swoje coachingowe bzdury. Każdy może się w czymś poprawić, ale tylko do pewnego stopnia, każdy ma swój sufit.
#przegryw
Ja próbowałem wszystko z tej listy oprócz czytania książek, nic mi się nie udało
@Leonard332211 to i tak nic nie daje
@marso96 tak, każdy taki ktoś to wielki myśliciel, który ma poziom IQ uprawniający do bycia w Mensie xd ja za mądry nie jestem, programowanie i wiele innych rzeczy przerasta mnie intelektualnie, ale ludzie piszący takie rzeczy też nie są
@moja-walka: esencja
PS Co ma loteria genetyczna do czytania ksiazek, dbania o siebie, czy nauki tańca? To sa rzeczy warte rozwijania niezależnie od wylosowanych kart.
źródło: temp_file5132571922910855859
PobierzKupiłem i przeczytałem pierwszą książkę w 2017r i od tamtej pory staram się czytać ale idzie raz lepiej raz gorzej. Efekty? Jeszcze bardziej nie umiem w tzw small talk a normictwo mnie wnerwia bo jestem bardziej xD Dodatkowo odczuwam frustracje że ne mogę z kimś o tym co wyczytałem pogadac xD
Jak się ma brzydką mordę lub
To nie tak. Normik robi standard, przegryw musi z---------ć aby mieć standard a oski nic nie musi robić.
Czytanie książek? W czym to niby ma pomóc? W drenowaniu budżetu, czy częstych wizytach w bibliotece, gdzie cieć patrzy jak na złodzieja? Bo raczej nie w rozmawianiu z ludźmi.
Siłownia? No spoko jest zbić pionę z koksami, ale co z tego jak kończy się na 3 zdaniach a potem każdy robi swoje.
Bieganie? Bardzo fajne, najlepiej ze słuchawkami w uszach