@eSUBA94 to generuje ruch pisowskich trolli / botów imo i nabijają się wyświetlenia / komentarze. Mnóstwo kanalików z tego korzysta próbując się wybic. Dziwi mnie, że ludzie łapią się na tak proste i oczywiste baity
@Myszo: dlatego kanał zero to świetne pole do wykupywaniu reklam różnych kasyn, poradników z inwestowania i zarabiania, kursów na zostanie milionerem - bo ci widzowie #chlopskirozum wszystko łykną
@chlopak_twojej_matki: jak wyciekały rzeczy o funduszu sprawiedliwości to nagrywali o byle gównie aby tylko nie o tym, potem po 5 dniach dodali odcinek łaskawie o tym ale widzowie nie byli tym zainteresowani
ostatnio czytałem ich stałego widza jak to rosjanie przecież przeprosili za napaść na nas a niemcy postawili tylko kamień.... musze znaleźć foty i wrzucić
i mogą dosłownie robić o niej filmy częśćiej niż ksiązżulo o kebabach i będzie się klikać
czekam na taki sam film o ludziach ziobry
#kanalzero #bekazpisu #stanowski #babciakasia
źródło: image
Pobierzliczą na poklask, pusty poklask
Komentarz usunięty przez autora
ostatnio czytałem ich stałego widza jak to rosjanie przecież przeprosili za napaść na nas a niemcy postawili tylko kamień.... musze znaleźć foty i wrzucić