Wpis z mikrobloga

-Szeregówki są fajne
-Obrzydlistwo, łączy w sobie wady domu i bloku
-Mnie tam się podoba, mam kawałek ogródka, podjazd, garaż, zero sąsiadów na górze, pod sobą, zero wspólnych klatek schodowych
-Obrzydlistwo bo do sklepu masz 7 kilometrów a dzieci do szkoły 16
-a jak jest dookoła infrastruktura i wcale tak daleko nie jest, to co?
-nic, ja nigdy w czymś takim nie mieszkałem, powtarzam to, co piszą na wykopie ludzie, którzy też szeregówkę widzieli wyłącznie na zdjęciach
#nieruchomosci
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
to wszyscy wiedzą xD

@straszny_cham: u mnie jest szereg 8 domków i wiem tylko o istnieniu sąsiada z boku, bo mam skrajny, resztę widzę tylko gdy idę od strony furtki i sobie patrzę co tam nawymyślali w ogródkach
  • Odpowiedz
  • 0
@straszny_cham: wspólnoty takiej jak w bloku nie, każdy sam sobie orze, a jak coś się dzieje, np jak ostatnio z uszczelką w balkonie, to zadzwoniłem do developera, developer do producenta okien od którego brał i w przyszłym tygodniu przychodzą wymienić, no ale to są atuty brania od "osiedlowca" zamiast od jakichś molochów spółek z drugiego końca Polski
  • Odpowiedz
@Zopyross: szeregówka zła bo łączy wady bloku i domu, dom zły bo musisz samolotem do wojewódzkiego latać, mieszkanie w bloku złe bo kurnik, sąsiad za ścianą coś tam coś tam. Jakby słuchać wykopu to najlepiej nigdzie nie mieszkać xD
  • Odpowiedz