Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1-1-1-1 ale wy nie dbacie o swoje dziewczyny? My jesteśmy razem ponad 10 z moją partnerką i ja bym nieba jej przychylił i sprawił każdą możliwą radość jaką mogę
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: No i fajnie. Mam nadzieję, że partnerowi bankomatowi kiedyś powinie się noga i nie będzie miał na rzęsy i inne zachcianki i zobaczy jak szybko ta wspierająca go w zamian za opłaty baba kopnie go w dupę
  • Odpowiedz
Pomijając już materializm to ona ma rację , jeśli facet widzi że cierpisz i mimo to nie robi nic żeby ci pomóc to on jest twoim kolejnym problemem
Wydaje mi się że to normalne w związku ze ludzie sobie nawzajem pomagają i nie ignorują swoich problemów
Jeśli facet jest z baba ale ma wyrabane że coś złego się u niej dzieje to jest z nią tylko dla jednego , dont change my
  • Odpowiedz
@honeybadger9951

@1-1-1-1 Naprawdę nie rozumiem po cholerę być z czym takim w związku i jeszcze oddawać za ten "przywilej" pół swojej pensji... Nie prościej iść na divy?

Jeśli sprowadzasz kobietę tylko do keksu to lepiej , natomiast jeśli szukasz wsparcia miłości i chcesz mieć w przyszłości rodzinę to nie lepiej
Problem takich kobiet jak ta dziewczyna to to że one mają podobny umysł do tych wszystkich inceli tylko po drugiej
  • Odpowiedz