Aktywne Wpisy

Codon +78
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

annlupin +59
piątek to może filmy poszukam na noc ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin211122
Pobierz

https://wykop.pl/link/7773797/mozdzen-prazubra-sprzed-ponad-9tys-lat-odkryty-w-wisle-galeria
Fragment czaszki i róg prażubra (żubra pierwotnego), gatunku który wyginął ponad 9 tys. lat temu został odkryty przez 11 letniego Marcela. Więcej informacji i galeria zdjęć w darmowym artykule powyżej.
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - komentując ten post, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#historia #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #paleontologia #archeologia #poszukiwacze #artefaktnadzis #zabytki #warszawa #wisla #gruparatowaniapoziomu #qualitycontent #woda #rzeka #zwierzeta #natura
Możdżeń prażubra sprzed ponad 9tys. lat odkryty w Wiśle! (GALERIA)
źródło: prazubr
Pobierz@olito: ksionc wejdzie mu z pumeksem do wanny ( ͡° ͜ʖ ͡°)