Wpis z mikrobloga

@polak-p: o jest wytłumaczenie dla lemingow xdd kyrwa jakie wy proste zwierzątka jesteście xdd

Czyli prikaz jest następujący: wszystko ok, ta wojna co trwa od 3 lat za naszą granicą i która straszymy od 3 lat ze może nas dotyczyc. To wiesz w żaden ale to kompletnie żaden sposób sie do niej nie przygotowujemy. Także wszystko jest ok durniu który nie wiesz nic. Polska nie jest po prostu gotowa na
  • Odpowiedz
plot działających 24/7.

@polak-p: plot pracuje tylko w tygodniu roboczym z wyłączeniem swiąt państwowych i kościelnych od 7 do 15? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@warzone-rastafuraj: Dostosowałem swój przekaz do rozmówcy.

Zresztą robimy i to sporo. Poza Narwią, Wisła i Pilicą+ mamy jeszcze kupione AWACSy od Saaba i cudeńko że zdjecia poniżej.

To są fakty. Masz teraz dwie opcje. Albo się im przyjrzeć, zrozumieć i poczuć się gorzej, ponieważ prawda zawsze boli, ale w konsekwencji poczuć się lepiej po pewnym czasie, bo prawda
polak-p - @warzone-rastafuraj: Dostosowałem swój przekaz do rozmówcy. 

Zresztą robim...

źródło: 2-obraz-art

Pobierz
  • Odpowiedz
@Rad-X: Nie do końca wychodzi Ci czytanie ze zrozumieniem co? Na spokojnie. Usiądź. Napij się kawy albo krótka drzemka i jeszcze raz. To pewnie zmęczenie.
  • Odpowiedz
@polak-p: czyli teraz tłumaczenie leminga jest następujące xd

Ta wojna co trwa od 3 lat i która straszymy bo jestesmy jej hubem logistycznym, to my jednak jesteśmy na nią gotowi mamy super sprzęt itd. Tylko ze go nie używamy bo tak xddd

Czy ty baranie widzisz co ty piszesz :))))
  • Odpowiedz
No właśnie w kraju, w którym są tacy idioci jak ty, którzy nie rozumieją jak działa obrona p-lot i pisze takie wysrywy xD

@mvriami: A może tacy idioci jak ty którzy będą usprawiedliwiać wojsko na każdym kroku?
  • Odpowiedz
@warzone-rastafuraj: Dobra, widzę z kim mam do czynienia, to postaram się bardziej, prościej. Dużo literek, ale dasz radę. Wierzę w Ciebie bracie.

Ta wojna co trwa od 3 lat i która straszymy bo jestesmy jej hubem logistycznym, to my jednak jesteśmy na nią gotowi mamy super sprzęt itd.

Nigdzie tego nie napisałem. Napisałem, że robimy coś w tym temacie, a nie że mamy już w pełni gotowe rozwiązania. Wisła, Narew i
  • Odpowiedz
A co mają powiedzieć że wydajemy miliony na sprzęt wojskowy a mimo to nie potrafimy nim obronić naszych granic jak dla mnie kolejna kompromitacja tego rządu z kartonu gówna i patyków i nie ważne kto jest u steru.

@ShellshockNam92: system obrony na który teraz wydajemy miliony bedzie operacyjny gdzieś od 2028
  • Odpowiedz
@warzone-rastafuraj: tak się zastanawiam, jaka logika stoi u podstaw tego że wszyscy którzy mają inny pogląd na coś są lemingami, a ty wiesz wszystko o wszystkim i jesteś nieomylny. Zastanawiałeś się kiedyś nad tym, dopuszczasz do siebie myśl że czasem możesz się mylić, albo że coś nie jest tak czarnobiałe i proste jak myślisz?
  • Odpowiedz
@polak-p: podziwiam, ja bym sie poddał po pierwszej odpowiedzi. Zasadniiczo ją pisałem, ale usunąłem w połowe, bo stwierdziem, ze wole isc sobie zrobic herbatę. Ludzie myślą, że stawia się p-lotki jak wieze w starcrafcie i jest fajrant. Ciężki jest bój z chłopskim rozumem.
  • Odpowiedz