Wpis z mikrobloga

@neonn: no cóż, ja tam wielkim ekspertem od lotnictwa nie jestem, ale z własnych obserwacji to różnica między tymi, którzy się pchają żeby wysiąść pierwsi, a tymi, którzy spokojnie czekają, to jakieś 5 minut. A przy autobusach nawet 0. A jak latam, to zwykle liniami z jednej rodziny i nie ma problemu z tym, żeby samolot poczekał na spóźnionych. Ale pan ekspert pewnie jakimiś fancy lotami lata i takie sytuacje
  • Odpowiedz
@neonn: nie zesraj się. Musiałeś to napisać tylko po to, żeby pokazać jaki to ty nie światowy, bo raz poleciałeś gdzieś z przesiadką. Oboje dobrze to wiemy xD

Wyobraź sobie, że nie jesteś jakiś wyjątkowy
  • Odpowiedz
  • 2
@Ogau
- op nie miał pojęcia po co ludzie wstają.
- Wytłumaczyłem to z mojej perspektywy.

Po czym wchodzisz ty, cały na biało i się zesrałeś, c--j wi po co i o co XD
Wniosłem do tej dyskusji 100 razy więcej niż ty, więc japa tam kapciu "wyjątkowy" XD ja chociaż wyjaśniłem kwestie a Ty? Po co w ogóle tu piszesz? Jeszcze wrzucasz głupie teksty o tym że leciałem raz chociaż
  • Odpowiedz
no to akurat ma logiczne uzasadnienie. Pani przy odprawie przydziela miejsca w samolocie, jak jesteś ostatni, to siedzisz tam gdzie wolne. Mając lot z rodzinką możecie siedzieć w różnych miejscach.

@_komentator_: Jak dla mnie strasznie wiochą zalatuje. Poczekajcie chociaż aż wyświetli się numer okienka do odprawy. Ostatnio jak leciałem to ustawiła się wielka kolejka po czym jak wyświetlił numer to okazało się, że stali nie przy tym okienku xD
  • Odpowiedz
@fan_Kazika ale głupi mem, przecież ludzie po prostu chcą szybko wysiąść i tyle XD na co mają grzać jaja w fotelach

wiadomo że w końcu ktoś pierwszy stanie i wyjdzie i jak zrobi to przed tobą 80 osób to wyjdziesz po 10 minutach, niezależnie kiedy wstawanie by się zaczęło zawsze byłaby taka możliwość, więc zwyczajnie każdy chce po prostu jako po skończonym locie wysiąść i zająć się swoimi kolejnymi sprawami a
  • Odpowiedz
op nie miał pojęcia po co ludzie wstają

@neonn: myślisz, że tylko ty wiesz, że ktoś może się przesiadać na inny samolot? Przecież to było oczywiste dla ludzi z IQ wyższym od psa i dlatego nikt o tym wcześniej nie wspomniał xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Ogau tak tak, to poczytaj jeszcze raz wpis i komentarze, szczególnie te co np mówiły o tym że "przecież i tak przy odbiorze bagażu się spotkacie" xD nie pogrążaj się już bo z wielką werwą próbujesz udowodnić ze to Ty masz IQ niższe od psa.
  • Odpowiedz
przecież i tak przy odbiorze bagażu się spotkacie

@neonn: bo tak jest. W Polsce masz jedno lotnisko, na którym się ludzie przesiadają. I pasażerowie tranzytowi to mniej, niż 1/4 ruchu na tym lotnisku. Jakby tak rozbijać każdego mema na 1000 przypadków to zawsze można się do czegoś przyczepić, ale to nie ma sensu, bo śmieszne obrazki odnoszą się do ogółu, a nie wyjątków
  • Odpowiedz
@Piotrek6312

1. Ustawianie się w kolejce do odprawy nawet jeśli numer okienka jeszcze nie został wyświetlony.

2. Stawanie w długiej kolejce przy boardingu.

Overbooking :)
  • Odpowiedz