Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pepedros U mnie nie. Przyjeżdża śmieciara miejska i wszystko leci do jednego. Z resztą nawet jak by odbierali oddzielnie to i tak lokalne żule tam wszystko wymieszają bo altana jest otwarta.
  • Odpowiedz
A że nikomu się nie chce jechać z 3 sztukami starych ubrań na drugi koniec miasta i stania w godzinnej kolejce to kończy się to tak jak na zdjęciu.

@CoDwa: ja te kontenery widuję zapchane od miesięcy jak nie lat. Czasem się zastanawiam czy ktoś to w ogóle odbiera
  • Odpowiedz
U mnie nie. Przyjeżdża śmieciara miejska i wszystko leci do jednego. Z resztą nawet jak by odbierali oddzielnie to i tak lokalne żule tam wszystko wymieszają bo altana jest otwarta.

@VAPORUMBAN: w Wawie są osobne śmieciarki. Lokalnych żuli u mnie brak, bo ich ochrona przepędza.
  • Odpowiedz
sekretarze wymyślili że wrzucanie starych gaci do odpadów zmieszanych jest złe i trzeba zmusić obywateli do odwożenia ich na pszok

@CoDwa: jakoś nikt mnie do niczego nie zmusił i wciąż wszystko w--------m do zmieszanych. Skoro ludzie dają sobie wszystko wmówić i tak łatwo dają sobą sterować to pozostało tylko błagać boga, aby urzędnicy nie wpadli na pomysł zastapienia wody jakąś chemią w stylu H2O
  • Odpowiedz