Wpis z mikrobloga

#igrzyskabebzonow v6
Zapisy ruszą w przyszłym tygodniu
Zmienię zasady - nie będzie limitu czasu wpisu a wywalać będę po 2 tyg nieobecności (nie chce mi się co tydzień)
Będzie to długie wyzwanie - od 8 września przez 14 tygodni bo robienie dwóch igrzysk do świąt nie ma sensu

Ja oczywiście jak ostatni debil przez 7tyg wakacji przytyłem i pewno wystartuje z tej samej wagi co edycję 5 (ale schudłem tam malutko więc żalu nie ma a jednak wakacyjne żarcie przez 7tyg odbiło się na wadze, ale było warto)

Wiem że część osób z edycji 5 nadal chudnie, to są mądre grubasy, reszta jest jak ja czyli mądra inaczej
Zapisać się może każdy #niebieskipasek i #rozowypasek
Chudy, gruby, spasiony jak świnia
Mamy osoby w grupie z bmi 23 ale mamy też z bmi 45 więc nikogo nie dyskryminujemy

#chudnijzwykopem #odchudzenia
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Warto dodać, że zabawa powinna również zainteresować osoby, które niekoniecznie potrzebują schudnąć, a raczej potrzebują wymienić się doświadczeniami dotyczącymi prawidłowej diety (również tej dla śmierdzących z pyska ketoświrów) jak i planów treningowych.

Dużo o tych tematach rozmawiamy, mamy wyniki badań, doświadczenia związane z głodówkami, różnymi dietami, radzimy z jakich apek korzystać, czego się wystrzegać

Mamy w grupie maratończyków, triathlonistów, ciężarowców, podróżników.

Jest kogo zapytać o poradę lub z kim sie wspólnie stykać
  • Odpowiedz
Pisze się! A mam z czego gubic. +6 od ostatniej zaraportowanwj wagi z edycji piątej. Nie dołączyłem do discord bo wstyd...
Od dwóch tygodni znów się pilnuje. I jest +6. Było +8 :/
  • Odpowiedz