Aktywne Wpisy

yourgrandma +88
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +960
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Spółka zadłużona, ma tylko 7% marży na zyskach. Już microsoft ma więcej, ponad około 20% jak pamiętam.
kurs się musi uspokoić teraz wskakiwanie na papier jest mocno ryzykowne. Musi się wyklarować trend.
przypuszczam, że cena będzie się mieliła w okolicach 280 i będą się bawić z luką.
polecam teksty "zack" na temat unh, są negatywnie nastawieni. Nie chodzi tylko o te wszystkie historie z doj, bo to jest wpisane w ryzyko tego zawodu i biznesu.
https://www.zacks.com/stock/quote/UNH
inwestowanie w coś, bo o tym pisze #wykop czy ulica jest niepoważne i nie jest to dobre dla poważnego gracza. Lepiej mieć swoją strategię.
Lepiej nie iść za tłumem.
i unh nie wpisuje się w żadne trend - AI - NVIDIA czy AMD, czy wojna - Rheinmetal. Banki - UniCredit
#unh #gielda #usa #usdpln
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: image
PobierzDla mnie pójście za tłumem to np NASDAQ 100, czyli spółki technologiczne a jesteśmy świadkami rewolucji AI. To trend