Wpis z mikrobloga

Wczoraj były grube wycieki, które zniknęły dość szybko, więc raczej potwierdzone. Jak ktoś nie chce spoilerów przed dzisiejszym pokazem niech nie czyta lepiej bo jest grubo

-nie będzie trzeba powtarzać aktów bo będzie nowy 4, ponad 100 nowych potworów i 12 nowych bossów
-sprint
-rework armora teraz będzie chronił przed czarami i w itemach będzie suffix sprawiający, że będzie chronił przed żywiołami
-druid plus trzecie ascedancy dla monka i huntresski
-można używać dowolnie support gemów ile razy się chce, same supporty się w jakiś sposób levelują teraz xD to będzie grube
-reworki warriora, mercenary i witchki która dostanie kosy()
-nowe skille, supporty, mnóstwo zmian w istniejących m.in. buff żywiołów
-będzie darmowy weekend na premierę sezonu, czyli nie pogramy w piątek xD

Nie ma nic o reworku endgamu( ͡° ʖ̯ ͡°)

Według mnie dowieźli jak się przymknie oko na to, że kłamali, że w tym roku premiera xD

#pathofexile #pathofexile2
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kiedys_Mialem_Fejm: mam nadzieje ze ten fragment z aktami to prawda, nic mnie tak bardziej nie odpychało od robienia nowej postaci jak wyobrażenie o tym, że dwa razy będę musiał klepać ten sam długi akt
  • Odpowiedz
@riakt: Będzie 1-60 lvl na 4 aktach->później wybiera się jeden z 3 questów każdy jest wzorowany na pierwszych aktach, ale będą na nich nowe zadania i inne mapki (pewnie jakieś pozmieniane stare z korupcją czy coś) wbijamy 65 lvl i endgame normalnie.

Nie trzeba będzie dwa razy robić tych samych zadań aktowych to na 100%
  • Odpowiedz
@Sanczo_panczo: no endgame w nowym poe to jest powód dla którego wyłączam tą grę po zrobieniu może tiera 6 czy jak się to tam nazywało. W porównaniu do jedyneczki w którą ostatnio grałem to nawet nie stało obok dobrego gameplaya
  • Odpowiedz