Aktywne Wpisy
DostaΕem podwyΕΌkΔ #pracbaza na poczΔ
tku roku i wΕaΕnie zdaΕem sobie sprawΔ ΕΌe wejdΔ w II prΓ³g podatkowy, bΔdzie delikatnie powyΕΌej 120k zΕ w 2025 roku. Na cholerΔ w takim razie byΕo mi zarabiaΔ wiΔcej skoro teraz bΔdΔ mieΔ do wywalenia 32% podatku co daje ponad 40k zΕ... Mam na to oszczΔdnoΕci, poradzΔ sobie, ale jestem w opΓ³r wkurzony.
Jest jakaΕ opcja ΕΌeby wykazaΔ mniejszΔ kwotΔ na zeznaniu pit? Ε»ycie w
Jest jakaΕ opcja ΕΌeby wykazaΔ mniejszΔ kwotΔ na zeznaniu pit? Ε»ycie w
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file724616512454029400
Pobierz

Ten starszy kot zostaΕ znaleziony pod firmΔ β wychudzony, z obroΕΌΔ na szyi, w fatalnym stanieβ¦ KtoΕ pozbyΕ siΔ problemu? Tego nie wiemy. Ale wiemy jedno β znalazΕ siΔ czΕowiek, ktΓ³ry nie przeszedΕ obojΔtnie. I tak SzymuΕ trafiΕ pod naszΔ opiekΔ β€οΈ
Na poczΔ tku podejrzewaliΕmy chore zΔby, ale badania wykazaΕy coΕ powaΕΌniejszego: nadczynnoΕΔ tarczycy i zapalenie trzustki. To dwie choroby, ktΓ³re powoli wyniszczaΕy jego organizm. Teraz czeka go dΕuga walka o zdrowie i powrΓ³t do formy.
NajwaΕΌniejsze juΕΌ siΔ jednak staΕo β nie umiera samotnie, gdzieΕ pod krzakiem. Ma dach nad gΕowΔ , opiekΔ i ogromnΔ wolΔ ΕΌycia π±πͺ
MoΕΌesz pomΓ³c!
π Wirtualna adopcja Szymusia to szansa, by razem z nami przejΕΔ jego drogΔ do zdrowia. KaΕΌdy, kto kocha koty i nie przechodzi obojΔtnie wobec kocich historii, moΕΌe dorzuciΔ swojΔ cegieΕkΔ do jego szczΔΕliwego zakoΕczenia.
π Numer do przelewΓ³w blik +48733325376
π Zrzutka: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/jutrobedziezapozno
#koty #kitku #gdansk #trojmiasto #pomagajzwykopem #smiesznypiesek #smiesznekotki #smiesznykotek #pokazkota #trzymajsiekocie #zrzutka
ΕΊrΓ³dΕo: Szymus
Pobierz