Wpis z mikrobloga

Ktoś mi wytłumaczy, w którym momencie życia facetowi przestają podobać się szesnastki? W sensie co się musi wydarzyć, żebym patrzył na nie z obrzydzeniem? Bo zaczynam mieć taką teorię spiskową, że simpy po 30 tak mówią jedynie dlatego, bo boją się narazić kobietom.

#prokuratorboners #pytanie #pytaniedoeksperta #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Dalamar - Ktoś mi wytłumaczy, w którym momencie życia facetowi przestają podobać się ...

źródło: 0f34f956a1549282863e7324a839ffc2dbfe8b1ddd4a638a9ae22e5f733e4120

Pobierz
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dalamar: już tak pomijając fakt, że spora część z nich nie jest wystarczająco dojrzała to jeszcze chodzi o to że masz wtedy trochę inne priorytety w życiu(tak chyba jest)
  • Odpowiedz
@Dalamar: fizycznie nigdy nie przestają się podobać, ale zdrowemu mężczyźnie podobają się też starsze, a z dorosłą kobietą po prostu jest łatwiej być.
Jeśli nie pociąga cię nikt powyżej 16 lat to pewnie jest zboczenie
  • Odpowiedz
@Dalamar: Po 30 masz już wyrobione potrzeby intelektualne i prawie na 100% 16 ich nie spełnia.
Oczywiście, fajne ciałko, ale tylko ciałko. W taka 25-30+ może dać więcej niż ciałko ale ciałko też, o ile o siebie dba.
Moja ma grubo po 30 ale ćwiczy od kilkunastu lat i tyłeczek ma taki że tyłeczka to jej 16 zazdroszczą.
Te ćwiczenia też mają zaletę że niezła "akrobatka" z niej jest. (
  • Odpowiedz
@Dalamar: lvl 41 here i chyba nigdy xD @magda_em no tu się niestety muszę zgodzić ale mam adhd i nawijam czasem jak Eminem więc mogą tylko przytakiwać, a jak nie będą miały nic do powiedzenia to tym lepiej bo nabierają wtedy drinka w usta xD Córkę to chyba bym do Kataru wywiózł jakiegoś czy innego kraju co kobiety się tam krótko trzyma bo to co się teraz o--------a już
  • Odpowiedz