Wpis z mikrobloga

zawsze mnie ciekawilo jak to jest że kobiety wybierają facetów wyższych i generalnie preferują te cechy wyglądu/fizyczności które praktycznie są niemożliwe do zmiany (już tacy jesteśmy). sam mam ponad 2m i mimo że tego na codzień już niezauważam bo przywyknąłem to bardzo czesto baby na to zwracają uwagę. mało tego. w szczerych rozmowach nie raz słyszałem od kobiet że niski facet (wg standardów <180/185) to porażka (ich słowa). Mówiły to nawet wykształcone prawniczki/doktorantki, osoby które raczej powinny mieć choć odrobinę zaczatków logicznego myslenia. wiekszosc facetów nie ma na to wpływu ile ma cm. W drugą strone to totalnie nie działa. Baby jesli maja jakies braki w cm to spokojnie mogą wszystko skorygowac chirurgicznie albo cwiczeniami. O wzrost mało kto się przejmuje - a nawet wydaje mi sie ze znacznie wiecej jest milosnikow niskich kobiet.

To brutalne ale takie sa fakty. Nie raz nie dwa slyszalem jak koiety szydzily z niskich i podejrzewam ze tutaj jest w wiekszosci powod waszych niepowodzen czy to na #tinder czy w #zwiazki
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@torian15: Ale paradoksalnie laska nastawiona właśnie na hajsy, dokonywałaby bardziej "sprawiedliwego" wyboru, bo hajsy świadczy o skillsach faceta, a wzrost tylko o genach, jednakże natura, wzrost wygrywa
  • Odpowiedz
tego typu preferencje maja pustaki z tindera i nie bez powodu musza tam siedziec. Normalne dziewczyny maja w to wywalone.

@Pasterz30: znowu ten cope ze laski na tinderze to jakieś kosmitki. zdziwiłbyś się ile lasek które wydają ci sie "normalne" miało tam konto.
  • Odpowiedz
hajsy świadczy o skillsach faceta, a wzrost tylko o genach, jednakże natura, wzrost wygrywa

@wedkarz93: głuoota. hajs świadczy tylko o tym że masz hajs. mając hajs równie dobrze możesz być ultra autystą 30k, a równie dobrze możesz mieć zadów syn.
  • Odpowiedz