Aktywne Wpisy
Rozdeptany_Jez +331
23.02.2022
Ropa brent 99$
Dolar 4,14 PLN
Średnia cena litra benzyny 5,41 zł
23.11.2025
Ropa brent 99$
Dolar 4,14 PLN
Średnia cena litra benzyny 5,41 zł
23.11.2025

belkoot +748
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Z jednej strony chciałym. Z drugiej - cały czas zastanawiam się "po co mi on".
W sumie to jedyne zastosowanie jakie dla niego widzę to "maszyna do pisania" w domu.
Treści multimedialne to konsumuję na telefonie.
Czytam na kindlu.
Jedyna rzecz, której mi brakuje to coś, co pozwoliłoby mi napisać jakiś dłuższy tekst (bo pisać na telefonie z głębi serca nienawidzę) w domu. W sumie mam etui do tabletu z klawiaturą, więc tablet wydaje się całkiem spoko rozwiązaniem.
Z drugiej strony - prawie 2 tysiaki za coś, co będę używał sporadycznie? Średnio mi się uśmiecha tak zupełnie uczciwie mówiąc. Jedyne, co jeszcze byłoby w stanie ten wydatek jakoś usprawiedliwić to możliwość odpalenia na nim Affinity Photo czy tam innego Designer, jeżeli będzie potrzeba szybkiego ogarnięcia jakiejś grafiki.
Co robić? Jak żyć? Jak usprawiedliwić przed samym sobą wydatek?
#apple #ipad #tablet
Napiszę jeszcze raz - telefon w żaden sposób nie nadaje się w moim przypadku do pisania niczego więcej niż wiadomość długości sms.
Co wcale by mnie nie zaskoczyło, to jakiej mx keys dające się podpiąć pod androida na twoim telefonie.
Ja osobiście jestem wentylatorem drużyny PC - żadne laptopy jak nie jesteś studentem - tylko prawdziwy piecyk z ekranem 27+, klawiaturą i myszką.
Ale czasami wieczorem w domu mam ochotę albo potrzebę napisania jakiegoś dłuższego tekstu. Oczywiście - teoretycznie mógłbym podpiąć klawiaturę do telefonu i w ten sposób pisać. Ale jednak odrobinę większy ekran z możliwością jednoczesnych dwóch okien byłby przydatny.
Mógłbym też kupić kolejny
Ostatecznie zrobiłem coś jeszcze innego. Kupiłem tani, używany Surface Go 2. I jak na razie spełnia w
Ja używam do mega prostych rzeczy, notatek, tabelek, wystawiania faktur i bankowości, chyba z raz oglądałem coś na netflixie
O iPadzie pomyślałem głównie ze względu na ipados 26. Podobno daje radę... Ale ostatecznie stwierdziłem, że nie będę ryzykował tylko po to, żeby kolejne urządzenie przeleżało nieużywane pół