Wpis z mikrobloga

✨️ Jak schudnąć 5 kg w 2 miesiące?
Przez 4 tygodnie diety przytyłem pół kilograma.
Nie mam pojęcia czemu.
Układam wspólnie z chatgpt diety tutaj moja przykładowa z dzisiaj:

Dieta – 19.08.2025 (ostateczna + pudding)

Szaszłyki z kurczaka Lidl 500 g – 665 kcal | 100 g białka | 15 g tłuszczu | 0 g węgli

Ser biały półtłusty 250 g (107 kcal / 100 g) – 268 kcal | 37,5 g białka | 7,5 g tłuszczu | 7,5 g węgli

Miód 50 g – 165 kcal | 0 g białka | 0 g tłuszczu | 41 g węgli

Deser ryżowy proteinowy Lidl 200 g – 180 kcal | 15 g białka | 2 g tłuszczu | 25 g węgli

Maliny 600 g – 198 kcal | 4,2 g białka | 2,4 g tłuszczu | 43,8 g węgli

Jajka 5 szt. (sadzone na wodzie) – 355 kcal | 31,5 g białka | 25 g tłuszczu | 2 g węgli

Pudding proteinowy Panna Cotta (Biedronka) 150 g – 126 kcal | 15 g białka | 3 g tłuszczu | 9,45 g węgli

Podsumowanie dnia

Kalorie: ~1 957 kcal

Białko: ~190 g

Tłuszcz: ~55 g

Węglowodany: ~128 g

Zasady to białko powyżej 150 g, 5 jajek dziennie i mniej niż 2k kcal.

Ważę 90kg mam 185 cm, wiek 34 lata, ćwiczę raz w tygodniu bieganie, raz w tygodniu siłownia i cztery razy w tygodniu trening sztuk walk.
Do tego robię jakieś brzuszki, planki, pompki, przysiady codziennie extra.
Średnio wychodzi ponad 9k kroków, ale treningi bez zegarka.
Jestem na 200 mg testosteronu co 5 dni, 2g L-Karnityny i 10g kreatyny.

Dietę trzymam, oczywiście zero alkoholu, napojów kalorycznych, dodatkowych hot dogów z Orlena czy innych oczywistych

Waga po 4 tygodniach skoczyła o pół kilo w górę i naprawę nie mam pojęcia co podciągnąć, co poprawić.
Cel to stracić 5kg tłuszczu i myślałem, że w 2 miechy to zrobię, a tutaj całkowita chujnia.
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #dieta #sterydy #suplementacja

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Czarami. Podobno niektórzy potrafią przebierać różne postacie, można spróbować przepytać jakąs historyczna figurę przy pomocy nekromancji. A jak nie to pozostaje zwój przemiany w chrząszcza, jeden leży w jaskini pod starym klasztorem, wtedy dużo schudniesz. Można też spróbować spalić kalorie magią ognia, albo magią wody pójść na basen i trochę popływać (tyle że przy tym łatwiej przybrać na wadze mięśniowej niż zgubić tłuszcz, bo potem jest wielkigłód i w
An-Dagda - @mirko_anonim: Czarami. Podobno niektórzy potrafią przebierać różne postac...
  • Odpowiedz