Wpis z mikrobloga

może niech ci rząd zainstaluje w mieszkaniu ten radar czy za szybko do kibla nie chodzisz xd

@giorgioborgio: pewnie nie miałby nic przeciwko, on nie ma nic do ukrycia i nikt normalny nie powinien mieć problemu z takim domowym radarem problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 12
@giorgioborgio: Jak widać nie, a mijam tych fotoradarów mnóstwo. Kiedyś były bardziej ukryte szare skrzynki, teraz nie dość że oznakowane żółte i widoczne z daleka. Trzeba być ślepym z------------m aby się dać na to złapać.
  • Odpowiedz
@giorgioborgio: popieram, chętnie bym postawił jakiś radar albo kilka w okolicach mojej rodzinnej miejscowości pod miastem wojewódzkim, bo kierowcy sobie urządzają rajdy na prosty i świeżo wyremontowanym odcinku drogi przed wieś, a policja może pojawia się dwa razy w roku
  • Odpowiedz
@giorgioborgio: Zgadza się, nigdy nie dostałem mandatu, raz wbiła się we mnie jakaś kobieta - nie zatrzymała na stopie. Nie przekraczam prędkości bo to nic nie daje, co mi po tym że będę gdzieś 3 minuty wcześniej? A ile razy w trasie debile wyprzedzali tylko po to aby 10 km dalej znów spotkać się na jakimś skrzyżowaniu.
  • Odpowiedz
@giorgioborgio: Jak miałem 14 lat, to też myślałem, że kraj wyzyskuje ludzi fotoradarami, ale po 15 latach na polskich drogach jestem zdania, że to j----e bydło z polski w samochodach trzeba j---ć biczem po plecach jak się tylko da, ludzie w Polsce nie potrafią jeździć i mają w------e na innych uczestników ruchu. Najgorsze jest to, że z roku na rok widać regres w umiejętnościach kierowców i nie zapowiada się na
  • Odpowiedz
@giorgioborgio dobra inwestycja. Mi zdarza się przekraczać prędkość, ale jak dostanę mandat to go płacę a nie wylewam żale i teorie spiskowe na wypoku. Np ostatnio dostałem 1000zl i 11pkt. I co, to wina Tuska i KPO czy tego że z-----------m? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@giorgioborgio: gdyby fotoradary i wyższe mandaty nie poprawiały bezpieczeństwa, to byś nam tu tak nie kwiczał, panie Szybko ale Bezpiecznie. Jak widać do takich cymbałów jak ty, wykazujących się azjatycką mentalnością da się trafić tylko karami i zakazami, więc trzymam kciuki za więcej fotoradarów i odcinkowych pomiarów prędkości.
  • Odpowiedz