Wpis z mikrobloga

@423frewq4f23: z tymi nakladkami przezroczystymi uwazaj, bo byla o to afera, ze w ogole to gowno nie dzialalo. Wedlug mnie 10k to nie jest jeszcze duzo, czasami sie slyszy o koszcie 20k. A skad masz info, ze bedziesz nosil tylko rok?
  • Odpowiedz
  • 0
@anonanonimowy321: To są ceny z gabinetu do którego udało mi się dostać. Obdzwoniłem dzisiaj 8 gabinetów i w każdym albo wstrzymane zapisy, albo tylko dla obecnych pacjentów, albo nie mają już ortodonty i myślałem że w ogóle nic nie znajdę. U mnie jeszcze dojazd dochodzi bo mam 100km do tego ortodonty ale chcę w końcu coś zrobić z tym zębami eh. A z łuk płaciłeś podobnie co ja czy mniej?
  • Odpowiedz
  • 1
Wedlug mnie 10k to nie jest jeszcze duzo, czasami sie slyszy o koszcie 20k

@redorbiter: i tak mam nadzieję że cenę łuków będę mógł rozłożyć na raty

A skad masz info, ze bedziesz nosil tylko rok?

Nie mam, strzeliłem poprostu jako okres minimalny. Całe te obliczania traktuję jako minimum, wątpię poprostu że wyjdzie mi mniej.
  • Odpowiedz
  • 0
@423frewq4f23 zakładałem 7 lipca 2023, ściągałem 8 lipca 2025. Za całość leczenia zapłaciłem 12150, wliczając w to 2 wypełnienia i odbudowę estetyczną jedynek po zakończonym leczeniu 😌 nie polecam ortodonty oddalonego 100km, w razie awarii masz problem, u mnie takie zdarzyły się 2-3 razy.
  • Odpowiedz
  • 0
nie polecam ortodonty oddalonego 100km, w razie awarii masz problem, u mnie takie zdarzyły się 2-3 razy.

@Shin99: No ale niestety bliżej nie mam, obdzwoniłem dużo gabinetów i w pobliżu nic nie mam. Ale to u mnie norma bo w moim wypizdowie nic nie ma i nie tylko do ortodonty muszę jeździć kilkadziesiąt km do innego miasta. A jakie awarie Ci się zdarzały?
  • Odpowiedz
  • 0
@423frewq4f23 Dwa razy podczas nitkowania zahaczyłem nicią dentystyczną o zamek i odpadł 🥴 A że była to 6 to miała taki zamek przez który wsuwało się łuk, nie moglem go sam zdjąć, z tyłu blokował go zamek na 7.
  • Odpowiedz