Aktywne Wpisy

lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz
Twoja_tata +20
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz

Próbowałam znaleźć tytuł z pomocą Chatu GPT, ale niestety bez powodzenia. AI zwizualizowało za to obraz z mojej głowy (picrel), choć grafika nie do końca oddaje zapamiętany przeze mnie styl (powinno być raczej w klimacie He-Mana).
Nie jest mi ta wiedza do niczego potrzebna, ale strasznie mnie to nurtuje XD Czy komuś coś to przypomina? Istnieje cień szansy, że to sobie wymyśliłam, ale chyba nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kreskowki #bajki #dziecinstwo #wspomnienia #lata90 #wykop30plus #pytaniedoeksperta #pytanie
źródło: SI
Pobierz@VeryApe: chyba nie, bo sprawdzałam outro i nie było tam opisanego przeze mnie motywu
@OcelotEater: OMG, dzięki!!! Tyle czasu się głowiłam. Nie przypomniałabym sobie sama, ale teraz wspomnienia wracają, jak słucham tej piosenki.
@kocha_to_poczeka: dzięki, chodziło o Omera z komentarza mirka wyżej. Ale faktycznie AI wygenerowało pakera w stylu Herculesa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OcelotEater: racja, ale w tym przypadku miło wrócić do tej bajki, zobaczyć znowu tę końcową sekwencję i nie tylko (ʘ‿ʘ) i też upewnić się, że ona istnieje.
Kompletnie zapomniałam, ale bałam się tego złola z czarnym koniem.
źródło: xyz
PobierzU mnie było kompletnie na odwrót - od maleńkości ciągnęło mnie do bohaterów ubranych na czarno, raz chciałem być Batmanem, raz Vaderem a innym razem czarnym Power Rangerem. Ten złol z Omera właśnie zniszczonego ambicją i strachem Anakina mi przypominał, więc z miejsca miał +10 do podziwu a nie jakiś chłystek z opaską na czole ¯\(ツ)/¯
@OcelotEater: a to ja wtedy jeszcze nie znałam Star Warsów, ale teraz szanuję takie skojarzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nawet nie oglądając filmów Lucasa można było łatwo zetknąć się franczyzą SW. Ja do dzisiaj w domu rodzinnym mam gdzieś album z tazosami gwiezdnej sagi które można było znaleźć w lays. No chyba, że cziperków nie jadałaś.